x
X

AB sendvic table

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Izuzetan kvalitet
  • Brzi rok isporuke
  • Povoljna cena

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

AB sendvič table

AB sendvič table su reklamne table koje obično stoje ispred objekta koji reklamiraju. Često se nalazi ispred restorana koji su u pasažima, s dnevnom ponudom menija, ali i ispred svih drugih objekata namenjenih, prvenstveno, maloprodaji. S obe strane A table stavlja se poster koji se vidi s obe strane i lako je zamenjiv. Štampanje tih postera vršimo na 80-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Postere možemo štampati i na foliji koja je otporna na atmosferske prilike u Beogradu u našem All In One Copy Centru, tako da A table, reklamne izrađujemo po konkurentnim cenama. Ove reklamne table zovu se i table sa nogicama. Kod A tabli cena je prilagođena vrsti materijala na kom se štampa, kao i veličini same table. Nakon štampanja postera, vršimo savijanje i sečenje, ukoliko je to klijentu potrebno. Izrada postera i plakata, vrši se, pre svega, u promotivne svrhe, međutim, njihova proizvodnja popularna je i kad je reč o ostalim događajima kao što su svadbe, promocije, konferencije razni događaji i akcije. Poster za konferenciju ili poster za A table mora da ima savršen sklad kompozicije, boja i grafičkog dizajna, kako bi zbog svog formata bio dovoljno upečatljiv i preneo jasnu poruku, a s druge strane, da ne bude agresivan u smislu preteranih i jakih boja, jer se najčešće štampaju u punom koloru. Zbog toga je izuzetno važno kome poklanjate svoje poverenje, a na nas uvek možete računati. Od malobrojnih štamparija koje rade nedeljom, ovo je sigurno jedna od retkih štamparija u centru Beograda u kojoj ovakvu vrstu usluge možete dobiti vrlo povoljno i u rekordnom roku, bez obzira na to koji je dan u nedelji i da li je praznik ili ne. Kad je u pitanju ovakva usluga, cena je ono što nas izdvaja iz mnogobrojne konkurencije, a želimo da se i sami uverite u to. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte preko kontakt podataka koji su jasno vidljivi na našem sajtu.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90