x
X

Aluminijumski klik ram 25mm sa ostrim ivicama

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Klik ram
  • Ivice debljine 25mm
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Aluminijumski klik ram 25 mm sa oštrim ivicama

Aluminijumski ramovi za slike su oni ramovi koje često vidite u izlozima, kako pridržavaju postere, informacije o akcijama, sniženjima, ili novim proizvodima, poznatiji kao aluminijumski klik ramovi, zbog specifičnog mehanizma spajanja konstrukcije. Upravo ta konstrukcija omogućava da se slike i posteri lako zamene drugim. Klik ramovi za slike s oštrim ivicama uglavnom su debljine 25mm. Štampanje postera za alu ram vršimo na 80-gramskom ili 150-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Postere koji se postavljaju u aluminijumske ramove za slike možemo štampati i na foliji koja je otporna na atmosferske prilike u našem All In One Copy Centru u Beogradu. Ukoliko želite da sami dizajnirate izgled Vašeg postera, u našoj laboratoriji ćete dobiti veliki broj motiva i šablona, među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara. Suštinski, možete da izaberate od ponuđenog: boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font i9 sadržaj teksta, ukoliko ga ima. Uz dobar dizajn koji će uticati na uočljivost samog postera ili slike, a koji ste odlučili da samostalno modelujete na našoj internet stranici, sigurno ćete biti primećeni i uspešno dopreti porukom do krajnjih potrošača. Program za pravljenje postera i slika se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Samostalno dizajnirani posteri pružiće snažniju ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Od dodatnih usluga nudimo savijanje i sečenje. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko nam poklonite svoje poverenje. Potrudićemo se da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost; kvalitetno, povoljno i u najbržem mogućem roku. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate, upitom na našem sajtu, mejlom, telefonom ili dođite kod nas da se dogovorimo oko detalja.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90