x
X

Aluminijumski klik ram 44mm sa ostrim ivicama

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Ivice debljine 44mm
  • Klik ram
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Aluminijumski klik ram 44mm sa ostrim ivicama

Ukoliko često viđate konstrukcije koje na zidovima ugostiteljskih objekata, objekata maloprodaje, galerija ili naučnih konferencija, radi se o aluminijumskim ramovima za slike debljine 44mm, mada mogu biti i drugih debljina. Najčešće ti posteri sadrže informacije o akcijama, sniženjima, ili novim proizvodima, i poznatiji su kao aluminijumski klik ramovi, zbog specifičnog mehanizma spajanja konstrukcije. Upravo ta konstrukcija omogućava da se slike i posteri lako zamene drugim. Klik ramovi za slike s oštrim ivicama lako se montiraju i omogućavaju brzu i laku zamenu postera. Štampanje postera za alu ram vršimo na 80-gramskom ili 150-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Postere koji se postavljaju u aluminijumske ramove za slike možemo štampati i na foliji koja je otporna na atmosferske prilike u našem All In One Copy Centru u Beogradu. Ukoliko želite da sami dizajnirate izgled Vašeg postera, u našoj laboratoriji ćete dobiti veliki broj prethodno urađenih dizajnerskih predložaka, među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara. Suštinski, možete da izaberate od ponuđenih boja, slika, šablona, stilova natpisa, kao i sadržaj teksta, ukoliko ga ima, a ne radi se samo o grafičkom ili shematskom prikazu. Uz dobar dizajn koji će uticati na uočljivost samog postera ili slike, a koji ste odlučili da samostalno modelujete na našoj internet stranici, sigurno ćete biti primećeni i uspešno dopreti porukom do krajnjih potrošača. Program za pravljenje postera i slika se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za korišćenje. Originalno dizajnirani posteri daće poruku na koju Vaš klijent ne može da ne odreaguje. Od dodatnih usluga nudimo savijanje i sečenje samih postera. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko izaberete baš nas. Potrudićemo se da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost; profesionalno, odgovorno, realizujući rešenja koje mogu da zadovolje čak i najzahtevnije ukuse klijenata. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate, upitom na našem sajtu, mejlom, telefonom ili dođite kod nas da se dogovorimo oko detalja.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90