x
X

Fascikle

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Sa džepovima ili klapnama
  • Štampa sa prednje i/ili unutrašnje strane
  • 300-350 gr.karton

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Fascikle

Fascikle se u našoj štampariji u Beogradu izrađuju, u zavisnosti od količine, na 300 – 350-gramskom kartonu sa džepovima ili klapnama, na kojima je ostavljen prostor za vizitkartu. Imamo jednu standardnu dimenziju rasklopa koju koristimo ali možemo napraviti potpuno unikatnu fasciklu od kartona ili nekog drugog materijala, a po zahtevu naručioca. Pored toga, sada imate priliku da sami kreirate njen izgled uz pomoć jedinstvenih šablona koje nudimo na našem sajtu, i to potpuno besplatno. Na samoj fascikli, štampa može da se uradi i sa prednje i unutrašnje strane, tom prilikom vrši se i plastifikacija koja štiti sam materijal od habanja. Kad je reč o pripremi za štampu fascikli, možete pogledati naše predloge ili se prepustiti profesionalnim sugestijama naših dizajnera, koji Vam mogu napraviti idejno rešenje, ili doraditi Vaše osnovne ideje. Fascikle u boji mogu biti izrađene i od najkvalitetnijih materijala koji bi nakon štampe bili premazani rebrastim, srebrnim ili zlatnim zaštitnim slojem. Takođe, postoji mogućnost izrada fascikli presvučenih parcijalnim lakom, na mestima na kojima je potrebna ekskluzivnost proizvoda. Cena štampanja fascikli, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i samih materijala. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaše personalizovane fascikle zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Neka naša štamparija za fascikle učini ono što i one za Vaš imidž – pomognu Vam da izgradite profesionalni, lako prepoznatljivi vizuelni identitet svoje kompanije, čije će ime biti sinonim za kvalitet. Od pripreme za štampu fascikle do njene konačne izrade, prepustite se našem profesionalnom timu talentovanih saradnika koji će Vaše ideje pretočiti u opipljivu stvarnost.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90