x
X

Karte

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna štampa
  • U svim dimenzijama
  • Veliki izbor tehnika,boja,motiva...

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Karte

Štampa karata za ulaznice na raznovrsne kulturne događaje, koncerte, seminare, ulaznice za muzeje i galerije, ili čak štampanje karata za prevoz putnika javnim saobraćajnim vozilima, u našoj štampariji u Beogradu vrši se u nekoliko standardnih formata, međutim, ukoliko postoji potreba klijenta za specifičnim dimenzijama, mi ćemo mu to rado omogućiti. Karte štampamo, u zavisnosti od specifične potrebe klijenta, na tanjim ili debljim papirima, a u dimenziji koja odgovara našem korisniku. Svaka karta može sadržati numeraciju zbog rednog broja ili perforaciju određenog dela karte, ukoliko je korisniku to značajno zbog lakšeg cepanja. Sam dizajn karte ili ulaznice za neki događaj je nešto čemu mi pridajemo veliki značaj, jer znamo koliko snažan vizuelni efekat može da ima karta za neki koncert, kada se nađe među uspomenama posetilaca koji je kasnije čuvaju. Upravo zbog toga što ih dugo seća na neke lepe trenutke, a i zbog toga što te uspomene treba da traju što duže, insistiramo na visokom kvalitetu digitalne štampe. Štampanje karata obuhvata veliki izbor tehnika, boja, motiva, logo-a ili natpisa po želji, a klijent sam u štampariji bira motive, boje, slike, veličinu ili font slova. Veoma je značajno da Vi kao organizator nekog događaja pošaljete jasnu poruku da brinete o nekim najosnovnijim detaljima kaošto su ulaznice, jer kvalitetna ulaznica je nedvosmislen znak da se radi o organizatoru koju ceni kvalitet i ne pristaje ni na šta ispod toga, postavljajući standarde čak i konkurenciji. Ukoliko predmet kao što je karta s perforacijom učinite personalizovanim, uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Ukoliko štampanje ulaznica mora imati poseban i zahtevan dizajn i verujete da Vam mi možemo pomoći u tome, onda prepustite Vašu viziju našem timu dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Neka naša štamparija za karte i ulaznice učini ono što i oni za Vaše poslovanje – pomognu da izgradite brend i uvek budete profesionalni i dobro organizovani.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90