x
X

Meni

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dorada

* u cenu je uračunat PDV
  • Savijen na pola
  • Plastificiran
  • Reprezentativan

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampani meni za restorane

Uz pomoć profesionalnog i dobro dizajniranog cenovnika za restorane imate mogućnost da svojim gostima predstavite mnogo više informacija o onome što nudite u odnosu na neki drugi vid reklame, i to za dosta manje novca. Zaposleni u našoj štampariji u Beogradu najbolje razumeju koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade cenovnika. Prilikom izbora načina štampe cenovnika za restorane mogućnosti su zaista velike, a sve to u skladu sa potrebama Vašeg ugostiteljskog objekta. Dosadašnje iskustvo govori o tome da se najveći broj klijenata odlučuje za štampanja menija na 300-gramnom papiru, u kombinaciji sa hladnom plastifikacijom. U zavisnosti od Vaših zamisli menije za restorane možemo po potrebi savijati i heftati po sredini. Štampanje cenovnika za restorane je nešto što bi trebalo da pomogne celokupnoj slici koju o sebi, svom restoranu i svojoj profesionalnosti pružate svom gostu. Na našem sajtu imate mogućnost samostalnog dizajniranja Vaših originalnih menija, te možete biti kreativni i sami osmisliti izgled menija koji želite da postignemo prilikom štampe. Ukoliko ste još uvek bez ideje, na raspolaganju su Vam naši dizajneri koji Vam svojim sugestijama, kreativnošću i iskustvom mogu biti od velike pomoći. Ovo su cenovnici koji su obično za unutrašnju upotrebu, te se plastificiraju hladnom plastifikacijom i savijaju na pola. Obično su A4 ili A3 formata, koji je savijen na pola. Neka naša štamparija za restoranske cenovnike učini ono što i oni za Vaše poslovanje – pomognu da izgradite poverenje svojih gostiju i uvek budete profesionalni, uslužni i diskretni.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90