x
X

Cenovnik

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Tvrda plastifikacija
  • Atraktivnog izgleda
  • Zaštita od kiše

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Plastificirani cenovnici za kafiće

Ukoliko ste u potrazi za pravim načinom da privučete goste u Vaš restoran ili kafić i informišete ih o tome šta imate da im ponudite plastificirani cenovnici za kafiće su prava stvar za vas plastificirani cenovnici se takođe koriste kako bi se ponudile različite usluge u spa centrima, kozmetičkim salonima i na sličnim mestima. Plastificirane cenovnike štampamo u više dimenzija i radimo tvrdu toplu plastifikaciju koja štiti cenovnik od habanja i atmosferskih uticaja. Što se tiče izgleda vašeg plastificiranog cenovnika sada imate mogućnost da besplatno dizajnirate izgled svog cenovnika uz pomoć velikog izbora šablona na našem sajtu ili, ukoliko Vam je to potrebno, zatražite pomoć naših dizajnera. Ukoliko imate bilo kakvo dadatno pitanje, ne oklevajte da nas kontaktirate, mi smo tu da rešimo svaku Vašu nedoumicu.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90