x
X

Savijene čestitke

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Savijene po želji
  • Neograničeni izbor boja
  • Za sve prilike

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Savijene čestitke

Savijene čestitke izrađene u našoj štampariji u Beogradu pokrivaju najšire namene – one mogu biti lep poslovni gest namenjen Vašim klijentima, ali i posebna vrsta pažnje kojom želite da uveličate posebne događaje svojih prijatelja i porodice – ostavši im trajna uspomena na Vas. Štampamo ih na kartonu od 300 grama, a možemo ih saviti po želji kao i personalizovati detalje koji se nalaze unutar same čestitke. Ukoliko je savijena, a otvorena, dimenzija je 155x220 mm a kada je sklopljena dimenzije su im standardne: 155x110mm sa prevojem (savijene na pola, 155×220 mm), u kompletu sa odgovarajućim kovertama. Pored njihove originalnosti i atraktivnosti, odlikuje ih i izuzetna primenjivost u poslovnim i porodičnim prilikama, jer imaju višestruku namenu (Božićne čestitke, Uskršnje čestitke, i dr.). Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaše personalizovane čestitke zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Štampanje čestitki nudi izbor boja koji je neograničen, a naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite. Mi razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu čestitiki, kao i svakog drugog proizvoda u našem asortimanu. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Neke od njihovih ideja za originalne savijene čestitke, nešto što je za Vas vrlo posebno i lično, će Vas verovatno oduševiti. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate. Cena štampanja savijenih čestitiki, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i samih materijala. Kvalitetna štampa čestitke je ono što će sačuvati njen originalni kvalitet i sjaj.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90