x
X

Savijene razglednice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 300 gr.papir
  • Dve osnovne dimenzije
  • Po želji savijamo i kovertiramo

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Razglednice savijene

Sve razglednice, bilo da su savijene ili ne, u našoj štampariji štampamo na 300-gramskom papiru. Dve osnovne dimenzije razglednica nalaze se u našoj ponudi. Po potrebi, možemo da ih savijamo ili ne, a možemo ih i personalizovati u smislu štampe adrese ili podataka onih kojima su namenjene. Ukoliko postoji potreba za ekskluzivnošću, možemo ih raditi na kartonu sa srebrnim ili zlatnim premazima, a možemo ih i štampati na perla papirima. Mogu biti standardne ili savijene na pola, a po želji ih možemo i kovertirati. Savijene razglednice svoju najčešću primenu nalaze u situacijama kada je potrebno vizuelno obogatiti događaj, motiv, sliku ili lokaciju kako bi sam događaj i korisnik razglednice dobio na svojoj ekskluzivnosti. Ova vrsta razglednica može da Vam posluži i kao odličan reklamni materijal. Uz pomoć razglednica imate mogućnost da potencijalnim klijentima predstavite mnogo više informacija o onome što nudite u odnosu na neki drugi vid reklame, jer se radi o jednostranoj ili obostranoj štampi, i to za dosta manje novca u odnosu na neki drugi vid reklamiranja. Kvalitet štampe razglednica u Beogradu, u našem All In One Copy Centru je vrhunski, a poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori koliko ulažete u sebe i svoj marketing, poštujući time svoje korisnike. Putem štampane razglednice klijent ima priliku da se bliže upozna sa proizvodom ili uslugama koje želite da im predstavite. Zaposleni u našoj štampariji u Beogradu najbolje razumeju koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, izbora papira za štampu, i samog kvaliteta izrade razglednica. Mogućnosti je zaista mnogo, počev od izbora papira do dizajna razglednice. Ukoliko nemate do kraja izdefinisanu ideju kako bi Vaša savijena razglednica trebalo da izgleda, profesionalni tim naših dizajnera rado će Vam se staviti na raspolaganje. Pored toga, sada imate priliku da sami kreirate njen izgled uz pomoć jedinstvenih šablona koje nudimo na našem sajtu, i to potpuno besplatno. Budite sami svoj dizajner. Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija vezana za štampu, dizajn ili bilo šta drugo što Vam predstavlja nedoumicu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi smo tu da odgovorimo na svako Vaše pitanje ili zahtev.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90