x
X

Vaučeri

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • 300 gr.papir
  • Velika izbor tehnika,motiva ,boja...
  • Vaučeri za sve prilike

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Vaučeri

Štampa vaučera i kupona za popuste, akcije i posebne ponude, kao i propusnica za određene događaje vrši se na 300-gramskom papiru u našem All In One Copy Centru u Beogradu. Štampa vaučera i kupona za raznovrsne popuste, akcije ili posebne ponude, u našoj štampariji vrši se u nekoliko standardnih formata, međutim, ukoliko postoji potreba klijenta za specifičnim dimenzijama, mi ćemo mu to rado omogućiti. Vaučere štampamo, u zavisnosti od specifične potrebe klijenta, na tanjim ili debljim papirima, a u dimenziji koja odgovara našem korisniku. Vaučeri na sebi mogu imati personalizovane detalje poput imena i prezimena, serijski broj, tj numeraciju, ili bar kod a možemo napraviti i perforaciju određenog dela vaučera, ukoliko je korisniku to značajno zbog lakšeg cepanja. Sam dizajn vaučera je nešto čemu mi pridajemo veliki značaj, jer znamo koliko snažan vizuelni efekat važan, ukoliko je iz nekog razloga vaučer moguće upotrebiti više puta. Upravo zbog toga, ali i iz mnogih drugoh razloga, insistiramo na visokom kvalitetu digitalne štampe. Štampanje vaučera obuhvata veliki izbor tehnika, boja, motiva, logo-a ili natpisa po želji, a klijent sam u štampariji bira motive, boje, slike, veličinu ili font slova. Veoma je značajno da Vi kao organizator nekog događaja ili akcije popusta pošaljete jasnu poruku da brinete o nekim najosnovnijim detaljima, jer kvalitetan vaučer je nedvosmislen znak da se radi o organizatoru koju ceni kvalitet i ne pristaje ni na šta ispod toga, postavljajući standarde čak i konkurenciji. Ukoliko predmet kao što je kupon s perforacijom učinite personalizovanim, uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Ukoliko štampanje vaučera mora imati poseban i zahtevan dizajn i verujete da Vam mi možemo pomoći u tome, onda prepustite Vašu viziju našem timu dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Neka naša štamparija za vaučere učini ono što i oni za Vaše poslovanje – pomognu da izgradite brend i uvek budete profesionalni i dobro organizovani.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90