x
X

Drveni meni

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Ekološki proizvod
  • Otporna štampa
  • Lako izmenjiv

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Drveni meni

Drveni meni za restoran je ponovo doživeo svoj veliki povratak na svetsku restoransku scenu, pre svega zbog rastuće ekološke svesnosti. Kako je drvo prirodni materijal, ovi meniji najčešće se nalaze u etno restoranima, ali i u svim ekološki svesnim restoranima koji vode računa o održanju životne sredine. Upečatljivi meniji nezaobilazni su deo usluge restorana koji dosta govori o pažnji koju restoran pridaje vizuelnom efektu elegancije i diskrecije kojima tretira svoje goste. Štampanje drvenih menija i cenovnika je originalno i istovremeno, praktično rešenje za Vaš restoran ili neki drugi uslužni objekat, tim pre što unutrašnjost njegovih korica čine listovi od kartona koji mogu da budu plastificirani, ukoliko naručilac izrazi želju za tim. Sve zajedno se povezuje žičanom spiralom, tako daVam se uvek ostavlja mogućnost brze izmene sadržaja cenovnika, odnosno cena jela i pića koja imate u ponudi. Osim toga, drveni meni pogodan je za sve bašte restorana jer je otporan na sve atmosferske prilike i, praktično, večan. Najsavremenija digitalna UV štampa na drvenim cenovnicima omogućava da se utisne sve što poželite u samu teksturu drveta. Prilikom izrade cenovnika, na odabranoj drvenoj površini možemo štampati Vaš logotip, odnosno naziv Vašeg restorana ili, ukoliko želite nešto originalnije, što će Vas bolje predstaviti i pomoći učvršćivanju Vašeg vizuelnog identiteta, u dogovoru sa našim dizajnerima možete osmisliti kompletan dizajn Vaših korica i unutrašnjih stranica, te da pre štampe vidite kako će meni izgledati nakon izrade. Zaposleni u našoj štampariji u Beogradu najbolje razumeju koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade menija, tim pre što, bez obzira na mogućnost promene unutrašnjeg sadržaja, drvene korice cenovnika treba da budu dugotrajne, Vama svojstvene, i samim tim, prepoznatljive Vašim gostima.Neka naša štamparija za drvene menije cenovnike učini ono što i oni za Vaše poslovanje – pomognu da izgradite poverenje svojih gostiju i uvek budete profesionalni, uslužni i prepoznatljivi. Za sve dodatne informacije možete pozvati neki od naših brojeva telefona, i ljubazno i stručno osoblje će Vam uvek rado biti na raspolaganju.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90