x
X

Štampanje crno belo

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Štampu vršimo na svim formatima
  • Na 80gr. do 100gr.papiru

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Fotokopiranje crno belo

Digitalnu štampu u crno belom formatu vršimo na papirima od 80 do 100 grama Ricoh mašinama najnovije generacije u našoj moderno opremljenoj laboratoriji. Digitalnu štampu Beogradu u našem All In One Copy Centru, vršimo po povoljnim cenama, a zahvaljujući pomenutoj tehnologiji poslednje generacije, takođe i u vrlo kratkom roku. Tip štampe tipičan za crno belo fotokopiranje je jednostrano ili dvostrano štampanje. Obostranu štampu radimo u jednom prolazu, a u mogućnosti smo da svojim kapacitetima odštampamo i do 30 000 stranica u jednom satu. Kad je u pitanju fotokopiranje, crno belo, u Beogradu, cenovnik je vrlo detaljno napisan i postavljen na naš sajt. Štampu vršimo na svim formatima papira, od standardnih ISO formata do A5, A4 i A3. Ove vrste papira su idealne za štampu velikih tiraža, a pri tom, kao i uvek kod nas, ostaje vrhunski kvalitet izrade. Fotokopiranje knjiga uvek se rado vrši u ovoj tehnici, i to je naša standardna usluga koju takođe vršimo u vrlo kratkom roku. Od konkurentnih fotokopirnica koje rade nedeljom, ovo je sigurno jedna od malobrojnih fotokopirnica u centru Beograda u kojoj ovakvu vrstu usluge možete dobiti vrlo povoljno i brzo, bez obzira na to koji je dan u pitanju. Potpuno nam je razumljivo da zbog svakodnevnih obaveza i brzog tempa života ne možete da stignete do nas radnim danima. Zato našu fotokopirnicu radno vreme upravo i razlikuje od ostalih i pruža Vam osećaj sigurnosti da na nas možete da se oslonite, kad završite sve svoje druge obaveze. Fotokopiranje i štampanje u Beogradu je veoma rasprostranjena delatnost, naročito u crno beloj tehnici, međutim, lako se možete uveriti da je malo njih opremljeno mašinama poslednje generacije koje mogu da se prilagode svim Vašim potrebama i zahtevima. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate, mejlom preko našeg sajta, ili pak na jedan od navedenih telefona. Ukoliko, pak, želite da nas posetite, naša vrata širom su Vam otvorena.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90