x
X

Štampanje kolor

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Fotokopiranje u boji (kolor)

Digitalnu kolor štampu u Beogradu u našem All In One Copy Centru vršimo na Xerox mašinama najnovije generacije. Poseduju izuzetno visok radni kapacitet, i zahvaljujući njima, u mogućnosti smo da ispoštujemo veoma kratke rokove izrade zadataka koji su nam povereni, čak iako se radi o štampanju velikih količina, ili nečemu specifičnom, poput fotokopiranja slika u boji. U ponudi imamo papire od 80 grama do 300 grama (najčešće se naši klijenti odlučuju za papir debljine 170gr ili 300gr), i to satin, polu sjajni. Ova vrsta papira je idealna za štampu manjih tiraža vrhunskog kvaliteta izrade. Pogodnost im je što imaju automatski sistem dorade koji može da savija, buši i obrađuje materijal, u formu koju klijent želi. Mnogobrojna marketinška istraživanja psihologije potrošača i njihovih navika su potvrdila da ljudi čak u 80% situacija bolje opažaju objekte koji su u boji nego one koji su crni-beli, te je i naša preporuka klijentu da se uvek odluči, osim u retkim specifičnim prilikama, za opciju štampanja u boji; to ne savetujemo jedino ukoliko to ne bi imalo nikakav specijalan efekat. Štampanje vršimo u formatima A3++, A3, A4, A5 i A6, a koričenje kao opcija moguće je kao: plastično, žičano, meko, tvrdo, ali i heftanje. Ova vrsta izrade primenjuje se i za digitalnu štampu knjiga, u Beogradu i okolini poznatoj kao najpovoljnijoj. Neka naša štamparija za fotokopiranje u boji učini ono što i ono za Vas – pomogne Vam da se bolje pozicionirate kod svojih klijenata i budete prepoznatljivi po kvalitetu. Od malobrojnih fotokopirnica koje rade nedeljom, ovo je sigurno jedna od retkih fotokopirnica u centru Beograda u kojoj ovakvu vrstu usluge možete dobiti vrlo povoljno i u rekordnom roku, bez obzira na to koji je dan u nedelji i da li je praznik ili ne. Kod nas možete u bilo kom trenutku da dobijete fotokopiranje A1 formata, ili bilo koji dokument koji Vam je značajan, a gde treba da obavimo fotokopiranje A2 formata u boji, pošto je to najčešći slučaj. Kad je u pitanju ovakva usluga, cena je ono što nas izdvaja iz mnogobrojne konkurencije, a želimo da se i sami uverite u to. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte preko kontakt podataka koji su jasno vidljivi na našem sajtu.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90