x
X

Štampa velikih formata

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
  • Dorada

* u cenu je uračunat PDV
  • Fotokopiranje radimo na Rolan i Xerox mašinama
  • Kvalitetna štampa
  • Crno beli i kolor crteži

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Fotokopiranje velikih formata

Fotokopiranje velikih formata u Beogradu u našem All In One Copy Centru vršimo na Roland i Xerox mašinama najnovije generacije. Poseduju srazmerno visok radni kapacitet, i zahvaljujući njima, u mogućnosti smo da poštujemo veoma kratke rokove izrade poverenih nam narudžbina, čak iako se radi o štampanju velikih serija. Fotokopiranje u boji ili crno belo vršimo iz rolne. Fotokopirnica Centra Copy jedna je od najsavremenije opremljenih, i u mogućnosti smo da automstski skeniramo i fotokopiramo crno bele crteže, dok se kolor crteži pre štampanja prethodno skeniraju, pa je taj proces vremenski zahtevniji. Ipak, pored tehničke opremljenosti kakva je naša, opet nećete naći fotokopirnicu u Beogradu, koja radi nedeljom, i u kojoj ćete brže obaviti proces fotokopiranja. Kad je reč o crno belom fotokopiranju velikog formata, i on se radi iz rolne, na papiru od 80 grama, dok fotokopiranje u boji vršimo na papiru od 80 do 200 grama, širine 500mm, dužine 700mm, i to iz rolne. Kad je reč o doradi velikih formata, vršimo savijanje i sečenje, ukoliko to klijent zahteva. Vrsta crteža koja je u ponudi kod izrade velikih formata, poput diploma ili plakata je Linijski crno belo, Linijski kolor i Autocad kolor. Fotokopiranje A1 i A2 formata spada u jednu od naših osnovnih delatnosti i veoma je traženo. Izrada postera i plakata, vrši se, pre svega, u promotivne svrhe, međutim, njihova proizvodnja popularna je i kad je reč o ostalim događajima kao što su svadbe, promocije, konferencije razni događaji i akcije. Poster za konferenciju ili poster za zid i vrata mora da ima savršen sklad kompozicije, boja i grafičkog dizajna, kako bi zbog svog formata bio dovoljno upečatljiv i preneo jasnu poruku, a s druge strane, da ne bude agresivan u smislu preteranih i jakih boja, jer se najčešće štampaju u punom koloru. Zbog toga je izuzetno važno kome poklanjate svoje poverenje, pogotovu kada se radi o većim količinama.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90