x
X

Kaširanje

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Kaširanje na penu
  • Kaširanje na drvo
  • Kaširanje na karton

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Kaširanje

Kaširanje je postupak lepljenja umetničkog medijuma (najčešće papira ili tanjeg kartona) na čvrstu podlogu – pvc penu, medijapan, ivericu, šperploču, deblji karton, ili neku drugu čvrstu podlogu ukoliko klijent to izričito zahteva. Kaširanje se vrši u cilju izravnavanja grafičkog medijuma, čime se sprečava deformacija materijala tokom vremena, a pod uticajem vlage iz vazduha. Standardno, kaširanje formata do 1000mm x 700mm se može vršiti na tzv. kašir-penu od 5 ili 10 mm debljine, dok je idealna varijanta medijapan od 6 mm, ili nešto deblji. Samo kaširanje je postupak koji se obavezno sprovodi pre kvalitetnog uramljivanja, jer to omogućava najkvalitetniju i najdugotrajniju prezentaciju likovno-umetničkog dela koji će tako trajati kroz vreme. Kaširanje se naplaćuje po kvadratnom metru, a minimalna kvadratura koju možemo uzeti u proces su tri kvadratna metra. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Neke od njihovih ideja za nešto što je za Vas vrlo posebno i lično, kao što svako umetničko delo u svojoj suštini i jeste, će Vas verovatno oduševiti. Potrudićemo se da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost; kvalitetno, povoljno i u najbržem mogućem roku. U našoj štampariji u Beogradu imamo stručan tim profesionalnih i kreativnih dizajnera koji su spremni da zajedno s Vama dorade Vašu ideju da biste dobili finalni proizvod kojim ćete dostojno zaokružiti priču koje svako umetničko delo govori samo za sebe. All In One Copy Centar se pripremio za takvu potražnju i svakodnevno izlazi u susret potrebama sve većeg broja klijenata. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate. Ovakva vrsta usluge posebno je popularna prilikom uređenja ugostiteljskih objekata, koji svojim prisustvom na zidovima često tematski određuju dati lokal i daju mu originalnu notu i atmosferu. Takođe se koristi i u modernim galerijama i izložbenim prostorima svih vrsta, ali i za potrebe marketinške prezentacije određenih kompanija, prilikom čega najčešće vršimo kaširanje postera ili plakata na PVC penu, koja ima laku specifičnu težinu, te je takva vrsta postera čvrste konstrukcije, a opet vrlo laka za prenošenje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90