x
X

Direktna štampa na kamenu

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
  • Dorada

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na kamenu

UV štampa može direktno da se vrši na kamenu, bloku ili pločama. Maksimalna dimenzija kamena može da bude 508mm x330mm, dok je predviđena visina do 100mm. UV štampa ulazi u strukturu samog kamena, tako da njegova tekstura ostaje jasno vidljiva. Ako nešto može da se nazove trajnim tragom u vremenu, onda je to upravo direktna štampa na kamenu. Klijenti često biraju štampu na kamenu u obliku magneta za frižider, gde se trajan otisak može pretvoriti u idealan poklon ili uspomenu. Radimo direktnu štampu na osnovu Vaših skica ili fotografija, a uvek možete i da izaberete neke motive iz naše bogate ponude. Štampanje kamena vrši se vrhunskom tehnologijom najnovije generacije, koja je osposobljena za produkciju većih količina u vrlo kratkim vremenskim periodima.Kad je reč o štampanju fotografija na kamenu Beograd ima prilično dobru bazu konkurentskih kompanija koje mogu da izrade nešto slično, ali u digitalnoj laboratoriji All In One Print Centra možete sami da kreirate svoj proizvod na sajtu, pomoću našeg vrlo jednostavnog programa, i naći već veliku ponudu dizajnerskih predloga koji, ako ništa drugo, uvek mogu da Vas inspirišu da sami kreirate nešto slično. Ovo je vrlo originalan način da sačuvate uspomene na neke trenutke koji su Vam dragi i koji mogu da krase Vaš enterijer, kako poslovnih, tako i prostorija u Vašem domaćinstvu. Takođe, koristeći online kalkulator cena štampe u kamenu imaćete priliku da svoju porudžbinu u realnom vremenu prilagodite svom budžetu čak i pre nego što nas pozovete. Ukoliko i dalje budete imali bilo kakve sugestije, pitanja ili nedoumice, uvek možete da nam se obratite putem našeg online formulara, mejlom ili pozivom na brojeve telefona navedene na našem sajtu. Neka naše iskustvo i kreativnost budu vredni Vašeg poverenja i sigurno nećete zažaliti zbog toga.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90