x
X

Lasersko secenje i graviranje eva pene

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
  • Dorada

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Lasersko sečenje i graviranje eva pene

Lasersko sečenje i graviranje eva pene se obično vrši da bi se izradili privesci od eva pene gume, koji su lako savitljivi i izdržljivi, a same mogućnosti u smislu različitih oblika su neograničene. Graviranje eva pene najčešće se vrši na onu od 10mm, koju imamo u 10 različitih boja.Lasersko sečenje eva pene u Beogradu u All In One Print Centru vršimoTrotec laserskim sistemom poslednje generacije, koji pravi precizan rez s oštrim konturama. Lasersko sečenje eva penevrši se bez kontakta između lasera i samog materijala, i samim tim, proces je čist i bez ikavih oštećenja na peni. Laserska tehnika ovog tipa je predstavnik generacije prefinjene tehnologije, koja pravi rezove i preko 10mm debljine. Cena laserskogsečenjaevapeneformira se u odnosu na njenu debljinu, vrstu i količinu sečenih predmeta, a konačan obračun se lako dobija unosom Vaših parametara koje zadajete našem onlinekalkulatoru cena. Takoveoma brzo u realnom vremenu možete da vidite koliko je naše poslovanje transparentno, bez ikakvih skrivenih troškova, i koliko smo jedinstveni na našim prostorima. Laser lako i precizno dopire i do dubljih delova mekanog materijala pene i to je očiglednije,kod sečenja eva pene, što su kompleksniji rezovi i deblja pena u pitanju. Laserska tehnika koristi se pre svega za izradu najrazličitijih oblika reklamnog materijala, a pre svega za priveske, suvenire iostalipromotivni materijal. Lasersko graviranje u eva penu, može da bude i korišćenje ove savremene tehnike za pravljenje unikatnih predmeta. Kad govorimo o graviranju na eva penu Beograd ima dosta štamparija koje se time bave, ali naši predlozi i originalne ideje naših vrhunskih dizajnera ne nalaze se kod naših konkurenata. To je pre svega zbog toga što mi veliku pažnju poklanjamo pripremi za izradu Vaših unikatnih proizvoda. Pripremu fajlova za gravuru na peni vršimo temeljno, i to važi čak i u slučajevima kad sami donosite svoj materijal za obradu. Ova vrsta usluge podleže velikom spektru oblika i dizajna da su samo naše iskustvo i Vaša vizija dovoljni za neograničen broj konačnih proizvoda. Originalnost i preciznost obrade jedna su od naših prepoznatljivih karakteristika rada, jer mnogo iskustva, profesionalizma, pažnje i kvalitetne tehnologije kojom upravljamo polazi upravo od našeg postulata da je vrhunski kvalitet jedinamerna jedinica za lojalnost klijenata i reputaciju koju želimo da sačuvamo. Cena graviranja na peni se računa pomoću našeg programa koji je postavljen pored opisa svakog proizvoda, na našoj veb stranici.Samim tim, bićete u mogućnosti da izračunate konačni iznos Vaše porudžbine i pre nego što nas kontaktirate. Ukoliko Vam i pored svega što se nalazi na našem sajtu više odgovara kontakt s nama, dođite, pozovite nas, ili nam se obratite mejlom. Za Vas smo tu sedam dana u nedelji.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90