x
X

Lasersko secenje i graviranje gume

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
  • Dorada

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Lasersko sečenje i graviranje gume

Lasersko sečenje gume i lasersko graviranje gume su postupci koji se ne razlikuju u mnogome od iste procedure na materijalu kao što je drvo. Međutim, graviranje u gumi je, samo po sebi, dublje jer je guma mekši materijal od drveta. Samim tim, gravura na gumi može da bude duboka i do 8mm. Lasersko sečenje gume u Beogradu u moderno opremljenoj štampariji All In One Print Centra obavlja se vrhunskom laserskom opremom marke Trotec, upravo zato što su ove mašine u stanju da obezbede idealan rez koji je precizan i pedantan. Cena laserskog sečenja gume je jasno istaknuta na našem sajtu i možete je sami prilagoditi Vašem budžetu, unoseći parametre specifične za Vašu ponudu, u naš kalkulator cena. Ovaj program vrlo je jednostavan za korišćenje, i tako možete da unesete količinu, vrstu sečenja, debljinu gume i ostale varijable koje utiču na samu cenu. Lako ćete videti, poređenjem s ostalim ponuđačima ove usluge, da je sečenje gume u našoj izvedbi znatno povoljnije i izuzetno kvalitetno i brzo. Naša poslovna politika oduvek kreće od toga da je zadovoljstvo klijenata na prvom mestu, pa smo tako u stanju da Vaš finalni proizvod izradimo u najkraćem mogućem roku. Graviranje gume svoju najčešću primenu nalazi upravo u izradi pečata i štambilja, jer se sama procedura sprovodi na kvalitetnoj prirodnoj gumi, a otisak je dugotrajan jer treba da izdrži svakodnevnu upotrebu u svakoj kancelariji za koju je namenjen. Osim ove primene, guma se koristi i za izradu nakita, pa tako imamo i ogrlice i narukvice od ovog materijala izrađene u našoj laboratoriji. Ovu procedure takođe izvodimo u izuzetno kratkom roku, jer je pouzdanost tehnologije kojom je vršimo izuzetna. Sve što Vam je potrebno je inicijalna ideja i za sve ostalo se prepustite našem timu profesionalaca. Osim dizajna i pripreme za izradu, raspolažemo i velikim iskustvom u radu, tako da možemo da Vam damo i pregršt saveta. Originalan nakit je svakako nešto što će izazvati brojne reakcije i pozitivne komentare. Cena graviranja gume varira u odnosu na mnoge parametre, kao što su sastav materijala (da li je prirodna ili sintetička), površina, dubina, a pre svega količina koja Vam je potrebna. Sve detaljnije informacije možete dobiti direktnim kontaktom, pozivom na neki od navedenih brojeva, upitom u vidu kontakt formulara koji je vidljiva na našoj veb stranici, ali i korištenjem programa za kalkulaciju cena koji je vrlo jednostavan, a kojim možete obuhvatiti sve navedene parametre. Odgovor ćete uvek dobiti odmah, jer smo zbog Vas otvoreni svih sedam dana u nedelji.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90