x
X

Plastifikacija iz rolne

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Samo na našim materijala
  • Veće količine

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Plastifikacija iz rolne

Plastifikaciju iz rolne radimo samo na našim materijalima za veće količine. Plastifikacija iz rolne se radi tako što se štampani tabak ubacuje između dva valjka koja ispod i iznad imaju rolnu plastifikacije na foliji kako tabak prolazi kroz valjke tako se tanka plastika pod toplotom sjedinjuje sa štampanim materijalom. Ovo je najbrži način plastifikacije papira. Topla plastifikacija se često bira, upravo zbog toga što je sveobuhvatna i prihvata sve vrste papira. Plastifikacija kartona se isto vrši iz rolne, pri rom, moguće je da se topla plastifikacija vrši i jednostrano i obostrano. Plastifikacija papira A4 formata se takođe najčešće vrši ovom tehnikom jer automatsko sečenje ostatka folije omogućava upravo one formate koji se najčešće koriste u marketinške, i uopšte, promo svrhe. Plastifikaciju iz rolne u Beogradu u našem All In One Copy Centru vršimo izuzetno kvalitetnom tehnologijom, na mašini najnovije generacije, GBC Catena. Ona poseduje dva valjka, tako da ste uvek u prilici da odaberete da li ćete plastifikaciju primeniti jednostrano ili obostrano. GBC Catena je mašina koja može izvršiti toplu plastifikaciju papira do širine 330mm. Ona poseduje infracrveni grejač provučen kroz silikonski valjak, tako da ćete moći da kombinujete razne vrste papira, jer može da radi skoro na svim vrstama. Naša laboratorija je, kao što vidite, opremljena mašinama najnovije generacije, i samim tim, omogućava nam realizaciju plastifikacije iz rolne izuzetno brzo i kvalitetno, što je garancija da će Vaši plastificirani proizvodi ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Kvalitet plastifikacije, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, ali i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj štampariji. Bez obzira što Vaša porudžbina može da podrazumeva velike količine papira ili kartona za plastificiranje, All In One Copy Centar se pripremio za takvu potražnju i svakodnevno izlazi u susret potrebama sve većeg broja klijenata, naročito marketinškim agencijama kojima je ova usluga uvek neophodna, u visokom kvalitetu, i s velikom brzinom izrade.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90