x
X

Pozivnice savijene

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 300gr.papir
  • Standardne ili savijene na pola
  • Za sve prilike

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Pozivnice savijene

Pozivnice su nezaobilazan deo svih vrsta proslava, rođendana, svadbi, godišnjica firmi, jubileja i drugih manifestacija. Sve pozivnice, savijene ili ne, u našoj štampariji štampamo na 300-gramskom papiru. Nudimo dve osnovne dimenzije pozivnica. Po potrebi možemo da ih savijamo ili ne, amožemo ih i personalizovati u smislu štampe adrese ili podataka onih kojima su namenjene. Ukoliko postoji potreba za ekskluzivnošću, možemo ih raditi na kartonu sa srebrnim ili zlatnim premazima, a možemo ih i štampati na perla papirima. Mogu biti standardne ili savijene na pola, a po želji ih možemo i kovertirati. Savijene pozivnice svoju najčešću primenu nalaze u situacijama kada je potrebno vizuelno obogatiti i uveličati skup na koji se poziva, kako bi sam događaj i primalac pozivnice dobio na svojoj ekskluzivnosti. Izrada savijenih pozivnica je nešto čemu se u našoj štampariji poklanja posebna pažnja.Organizacija poslovanja All In One Copy Centra u Beogradu je takva da podrazumeva visoku efikasnost, tako da Vaše personalizovane pozivnice možete dobiti spremne za korištenje u rekordnom roku. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font teksta same pozivnice. Uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Originalno dizajnirana pozivnica, s pravim odabirom papira, boja, motiva, detalja i premaza, pružiće snažnu i ličnu poruku s kojim Vaš klijent ili posebna osoba može lakše da se identifikuje i stekne utisak o tome koliko ih poštujete. Zlatni ili srebrni premazi učiniće vaše pozivnice elegantnijim, uočljivijim i prestižnijim što će Vam, posledično, povećati nivo datog događaja koji organizujete.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90