x
X

Savijene zahvalnice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Digitalna štampa
  • Izbor boja neograničen
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Savijene zahvalnice

Savijene zahvalnice, pored njihove originalnosti i atraktivnosti, odlikuje i izuzetna primenjivost u poslovnim i porodičnim prilikama, jer imaju višestruku namenu. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe, Vaše personalizovane zahvalnice zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Kod izrade zahvalnica izbor boja je neograničen, a naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite. Ako ne znate kako treba da izgledaju Vaše savijene zahvalnice, primeri se nalaze na našem sajtu. Sada imate priliku da sami kreirate njen izgled uz pomoć jedinstvenih šablona koje nudimo na našem sajtu, i to potpuno besplatno. Ako i dalje niste sigurni kako napraviti zahvalnicu, možete da izaberete već prethodno dizajniranu, a možete i na našu početnu ideju nadograditi sopstvenu. Najčešće u ponudi su savijene zahvalnice za venčanja (izraz zahvalnosti na Vašem prisustvu), koje se najčešće nalaze na stolu tokom same svadbe, kao zahvalnice za goste. U poslovnom svetu najčešće srećemo zahvalnice i priznanja za prisustvo nekom događaju, skupu ili donatorskoj večeri, pa čak i konferenciji. Mi razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu zahvalnica, i izradi zahvalnica prilazimo profesionalno i odgovorno, stavljajući pre svega, akcenat na kvalitet. Od pripreme za štampu zahvalnice do njene konačne izrade, prepustite se našem profesionalnom timu talentovanih saradnika koji će Vaše ideje pretočiti u opipljivu stvarnost. Vrsta štampe može biti spoljna, i ona koja je urađena i spolja i iznutra. Cena štampanja savijenih zahvalnica, naravno, zavisi od dimenzija, količine, materijala, premaza, vrste štampe, usluga dizajniranja i drugo, u zavisnosti od toga koliko su specifični Vaši zahtevi. Cenu mogu da im uvećaju ekskluzivniji materijali kao što su premazani papiri i slično. Kvalitetna štampa je ono što će sačuvati njihov originalni kvalitet i sjaj, čak i ako se radi o štampanju velikih serija.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90