x
X

Spiralno žičano koričenje

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Luksuzno koričenje
  • Brzo i pouzdano

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Spiralno žičano koričenje

Žičano spiralno koričenje radimo automatskom mašinom koja svaki put pravi ravnomerne rupe za provlačenje spirale. Žičane spirale se obično koriste za pripručnike, tutorijale i druge vrste ekskluzivnijeg koričenja. Kod spiralnog koričenja cene se ne razlikuju drastično u odnosu na broj strana. Važno je napomenuti da smo u mogućnosti da koričimo A3 format bez ikakvog dodatnog napora, zahvaljujući automatizmu i svestranosti naše vrhunske opreme poslednje generacije. Štampanje i koričenje najčešće su dve usluge koje se vrše istovremeno, tako da u ponudi imamo veličine žičanih spirala od 5 do 120 listova. Najčešće su crne ili bele boje. Na prednju stranu fotokopiranog Word štampanog teksta se najčešće stavlja providna PVC folija, ali možemo da ponudimo različite boje folija - crnu, plavu, žutu, zelenu i crvenu. Na zadnju stranu stavljamo karton u istoj ili sličnoj boji. Kad je u pitanju spiralno koričenje, Beograd ima veliku ponudu fotokopirnica koje to rade, ali ćete retko gde naići na toliko brzu i kvalitetnu uslugu kao u našem All In One Copy Centru. Neka naša štamparija za koričenje žičanom spiralom učini ono što i one za Vas – pomognu Vam da dobro i jednostavno organizujete svoje štampane materijale, brižljivo odabranim detaljima koji svedoče u korist vašeg ulaganja u kvalitet i trajnije vrednosti. Kad je reč o spiralnom koričenju, cenovnik je postavljen na naš sajt, i sve u njemu je pregledno i jasno. Ukoliko su u pitanju značajnije količine, cena može biti osetno manja. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, velikim rasponom dimenzija kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko odlučite da se prepustite našem stručnom timu. Potrudićemo se da Vaše ideje pretočimo u realnost; kvalitetno, povoljno i u najkraćem mogućem roku. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, sugestije ili pitanja, budite slobodni da nam se obratite.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90