x
X

Knjige tvrd povez

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
  • Dorada

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Knjige tvrd povez

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i visokoj stručnosti odabranih kadrova u našoj kompaniji, možemo s ponosom da kažemo da smo u mogućnosti da izvršimo realizaciju mnogih projekata u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će i Vaše knjige tvrdog povezaostvariti svoju prvenstvenu namenu. Reč „projekat“ odnosi se pre svega na celokupan proces koji prethodi finalnom štampanju i koričenju, jer je poznato koliko je značajno uraditi kvalitetnu pripremu za štampu knjige, tj. pravilan i kvalitetan prelom.U odnosu na način štampanja same knjige, i u zavisnosti od broja strana, kao i veličine tabaka iz koga se knjiga štampa i samog poveza, radi se prelom knjige. Nakon konsultacija s našim timom, prelom možete čak uraditi i sami, ali možemo da ga uradimo i mi u našoj grafičkoj laboratoriji. Kada štampanje knjige mora imati poseban i zahtevan dizajn, a verujete da Vam mi možemo pomoći u tome, prepustite svoju viziju našem timu dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. U našoj štampariji u Beogradu ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Program za pravljenje dizajna knjiga se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Knjige štampamo obično na 80-gramskom ili 100-gramskom papiru, zatim ih povezujemo tvrdim povezom, a korice se štampaju na 170-gramskom papiru i kaširaju na lepenku, koja daje posebnu tvrdoću knjizi. Ukoliko je klijentu potreban luksuzan povez ili koričenje,možemo uraditi štampu na korici ili utiskivanje blindruka zlata ili srebra. Unutrašnje strane su najčešće u crno-beloj varijanti ali svakako da mogu biti i u koloru. Po potrebi naručioca u mogućnosti smo da organizujemo izdavanje cip ili isbn broja za knjige, kao i preloma teksta i pripreme za štampu.Štampanje knjiga vršimo u formatima A3 i A4. Neka naša štamparija za knjige učini ono što i one za Vas – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet i uvek budete prepoznatljivi i originalni.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90