x
X

Direktna štampa na Eva peni

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na Eva peni

Direktna štampa na eva peni gumi daje poseban efekat klasičnim privescima, koji su ranije bili jednolični i neinventivni. Obostrana štampa na eva peni je moguća u punom koloru, i to sistemom fiksiranja. Boja tako ostaje na površini a dugovečnost štampe je zagarantovana. Štampa na eva peni u Beogradu u All In One Print Centru vrši se na mašinama sofisticirane UV tehnologije i ima nebrojeno velike mogućnosti štampanja na eva peni, ali i na svim drugim materijalima. Samu štampu vršimo u punom koloru, tako da sejasno ucrtava u teksturu same pene, a i kvalitet koji se ovim postupkom dobija je izuzetan, jer ovakav otisak štampejerezistentan na UV zrake i visok procenat vlage. Za postojanost i dobar vizuelni utisak konačnog proizvoda koji za Vas radimo je od presudnog značaja upravo da se priprema za štampu uradi kvalitetno, nevezano za to da li Vam mi radimo grafičko rešenje ili sami donosite unapred pripremljene datoteke u vidu logotipa, natpisa ili slike koje mogu biti i dezeni i slike animiranih junaka iz crtanih filova, mape ili nešto drugo. Kad su u pitanju fotografije, što im je bolja rezolucija, logično, biće i bolja štampa, pogotovu kad su veće površine u pitanju. Ako Vam je potrebna pomoć naših stručnjaka za dizajn, oni će Vam rado izaći u suret i zajedno s Vama pronaći idealno rešenje, međutim, pre toga Vam savetujemo da obratite pažnju na već pripremljene predloge naših dizajnera, koji se na našem sajtu nalaze uz opis svakog proizvoda. Za štampanje na eva peni cena koju nudimo je veoma povoljna, pogotovu ako su u pitanju veće količine, mada, sami možete da vidite kako najbolje da se uklopite u budžet koji ste namenili za ovo,unoseći sve parametre svoje porudžbine u naš kalkulator cena koji se takođe nalazi u sklopu opisa usluge. Ukoliko i dalje imate potrebu da nešto razjasnite ili imate neka dodatna pitanja, želite savet, ili razrešenje dileme koju imate vezano za rokove, dizajn ili cene, slobodno nam se javite. Možete da nas kontaktirate putem telefona navedenih na sajtu, mejlom, ili dođite do nas, otvoreni smo za saradnju i pitanja svaki dan u nedelji. Neka naša štamparija za eva penu posluži kao primer svim ostalim štamparijama kad su u pitanju originalnost, dizajnerska rešenja, i brzina kvalitetne izrade Vaših proizvoda. Samo zadovoljan klijent je ono što nas motiviše da i dalje održimo svoju reputaciju kvalitetne štamparije na koju se možete uvek osloniti.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90