x
X

Direkta štampa na gumi i silikonima

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na gumi i silikonima

Direktnu digitalnu štampu na gumi vršimo modernom UV tehologijom na silikonu i gumama. U toku te procedure najčešće stavljamo tzv. prajmer, koji pre svega ima namenu veziva između boje i samog materijala. Štampa na gumi posebno je interesantna za izradu privezaka za ključeve i sličnih reklamnih proizvoda, dok je štampa na silikonu pre svega rezervisana za narukvice koje imaju različite namene – od reklamnih do onih koji su popularni nakit. Njihova otpornost na sve atmosferske prilike, a pre svega vlagu, čini ih posebno popularnim u letnjim mesecima, a direktna štampa na njima Vam omogućava da na njih preslikate bukvalno sve što zamislite. Naša ponuda sadrži mnogo već vrlo traženih predloga, kao što su aktuelni likovi iz animiranih i crtanih filmova, ali i cvetne i ostale popularne šablone, koji su veliki bum na tržištu u poslednje vreme. Imajući u vidu to da štampanje gume može da bude direktno preslikavanje neke Vaše lične fotografije na bilo kom predmetu od ovog materijala, ova vrsta izrade specifičnog proizvoda pravljenog za Vaše potrebe može da se smatra umetničkim delom odnosno Vašim ličnim izrazom, koje može da bude odličan poklon, ali i draga uspomena u vremenima koja dolaze. Štampanje silikona u najvećem broju slučajeva podrazumeva štampu na predmetima napravljenim od ovog materijala, kao što su futrole, maske za telefon, narukvice i slični predmeti za ličnu i marketinšku upotrebu. Ukoliko ne znate kako nekog da iznenadite i nemate personalizovanu fotografiju koju želite da prenesete na gumu ili silikon, posetite našu veb stranicu ili nas pozovite za pregršt ideja i predloga koje nudimo. Tu su profesionalne fotografije savršene kompozicije i dizajna koje oduzimaju dah. Ako Vas naša velika ponuda ne zadovolji, a opet želite nešto lično i originalno, naš dizajnerski tim će, samo za Vas, obraditi fotografije u fotošopu i kreirati sliku, motiv ili neki drugi umetnički izraz koji će u potpunosti odgovarati Vašim zamislima, kako biste stvorili originalni finalni proizvod. Cena digitalne štampe na silikonu ili gumi, a u zavisnosti od parametara koje sami unosite, lako je proverljiva na našem sajtu. Tu ćete naći program koji je vrlo jednostavan za korišćenje, a koji sam kalkuliše cenu u odnosu na količinu, materijal i vrstu štampe i uvek Vam je dostupan. Originalnost Vašeg proizvoda uvek će na pravi način govoriti i o Vama, jer je to jedan od najefektnijih načina da pobudite mnoštvo pozitivnih reakcija i komentara.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90