x
X

Direkta štampa na kartonu

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na kartonu

Do skoro je najveća gramaža papira na kojoj je moglo da se štampa bila 300 grama. Ipak, uvođenjem direktne digitalne UV štampe, gramaža kartona može da ide čak i do 700 grama, dok sama štampa može da sadrži i belu boju na crnom kartonu, što je do skoro bilo nemoguće, baš kao i parcijalni UV lak na mestima gde želi da se postigne ekskluzivnost samog proizvoda. Štampa na kartonu ima svoj višestruke primene, kako u industriji i umetnosti, tako i u domaćinstvu. Štampanje na kartonu ima veliku primenu u nastavi, kao vid nastavnih materijala i resursa, pa tako imamo razne kartice u boji, pomoću kojih mališani lakše savladavaju strani jezik ili osnove matematike, ali i široku upotrebu kad je reč o, na primer, svim društvenim igrama. Direktna UV štampa kartona omogućava da na njemu oslikate baš sve što poželite. U našoj ponudi nalazi se već mnogo popularnih predloga, tako da na našoj internet stranici možete pronaći rešenje ili ideju za sopstvenu realizaciju vrlo traženih predloga, kao što su popularni junaci crtanih i filmova za odrasle, ali i dekorativne šablone, primamljive slike prelepih dalekih destinacija i tome slično. Ako je štampanje kartona direktno preslikavanje fotografije koju ste u odgovarajućem formatu, sami doneli, i odlučili da ona zauzme mesto u Vašim uspomenama, ili, pak želite dana debljem kartonu preslikate fotografiju iz svog radnog okruženja, koja bi imala funkciju panoa ili ploče koju biste izložili na sajmu ili sličnoj manifestaciji, na pravom ste mestu. Tako, izradaoriginalnog proizvoda pravljenog za po Vašoj meri postaje deo Vašeg ličnog izraza.Štampanje na kartonu u Beogradu je veoma rasprostranjeno, međutim malo koja štamparija raspolaže tolikim radnim kapacitetima kao naša. UV štampa kartona uglavnom se vrši na već napravljenim predmetima od ovog materijala, kao što su kutije za nakit ili poklone, delovi reklamnog materijala poput jelkica za automobile, korice knjiga, omoti za CD i DVD, i nebrojeno veliki broj nepomenutih predmeta za personalnu i marketinšku upotrebu. Cena digitalne štampe na kartonu, zavisi od samih parametara koje možete samostalno da unesete u naš kalkulator cena. To je program koji se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Pored njega, naći ćete i program koji automatski ubacuje već postojeće predloge u smislu dizajna same štampe, tako da ne morate sami da radite pripremu za štampu ili tražite pomoć dizajnera, što takođe može da utiče na konačnu cenu.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90