x
X

Pozivnice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 2 standardne velicine
  • Veliki izbor dezena i motiva
  • Po želji savijamo ili kovertiramo

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Pozivnice

Standardne pozivnice deo su uobičajene ponude u našoj štampariji, ali su i nezaobilazan deo poslovne i privatne korespodencije. Među standardne pozivnice u našoj ponudi ubrajamo pozivnice za rođendane, pozivnice za venčanja, pozivnice za krštenje i poslovne pozivnice. Nudimo ih u dve standardne veličine, a štampa na njima može da se vrši i spolja i iznutra. Kvalitet štampe pozivnica u Beogradu, u našem All In One Copy Centru je vrhunski, a poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori koliko ulažete u sebe i svoj marketing, poštujući time svoje korisnike. Mašine koje koristimo u štampi predstavljaju najnoviju tehnologiju japanskog proizvođača Roland. Poseduju srazmerno visok radni kapacitet, i zahvaljujući njima, u mogućnosti smo da poštujemo veoma kratke rokove izrade poverenih nam narudžbina, čak iako se radi o štampanju velikih serija. Prilikom odabira dizajna pozivnice, možete pogledati našu ponudu na sajtu, i odabrati između mnogo dezena i motiva. Uz dobar dizajn pozivnica koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Generalno, sve one imaju uopšten dizajn i idealna su solucija kada Vam nije neophodan unikatni model pozivnice, koji zbog pripreme za štampu, zahteva više vremena za izradu. U psihologiji je vrlo poznat značaj odabira motiva, ali čak i kombinacije određenih boja koje podstiču određene neurone u mozgu i mogu da proizvedu određene emocije koje se vezuju za neku sliku, motiv ili prizor. Dodatno, možemo da ih savijemo na pola, ili kovertiramo, ukoliko to želite. U okviru naše kompanije Vas čeka sjajan tim dobro obučenih i stručnih saradnika koji će Vam svojom efikasnošću pomoći prilikom realizacije Vaših ideja i obezbediti brzu i kvalitetnu izradu pozivnica. Neka naša štamparija za pozivnice učini ono što i one za Vas – pošalju jasnu poruku o detaljima vezanim za određeni događaj i ozbiljnosti kojom pristupate pravilnom i jasnom informisanju svojih klijenata, prijatelja i porodice.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90