x
X

Razglednice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Veliki izbor dezena i motiva
  • 2 standardne veličine
  • Po želji savijamo i kovertiramo

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Razglednice

Standardne razglednice deo su uobičajene ponude u našoj štampariji, ali su i nezaobilazan deo turističke ponude svakog grada ili turističkog mesta. Često se šalju poštom, mada je to sada nepravedno potisnuta navika u doba moderne tehnologije, ali čini se da se vraća na velika vrata. Razglednice zbog toga nisu nestale, naprotiv, „preselile“ su se u suvenire, i ljudi ih kupuju kako bi ih čuvali umesto slika, koje najčešće ostaju nakon putovanja na digitalnom nosaču podataka. Među standardne razglednice u našoj ponudi ubrajamo razglednice slike, razglednice Beograda i drugih lokacija, itd. Nudimo ih u dve standardne veličine, a štampa na njima može da se vrši i spolja i iznutra. Kvalitet štampe razglednica u Beogradu, u našem All In One Copy Centru je vrhunski, a poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori koliko ulažete u sebe i svoj marketing, poštujući time svoje korisnike. Mašine koje koristimo u štampi predstavljaju najnoviju tehnologiju japanskog proizvođača Roland. Poseduju srazmerno visok radni kapacitet, i zahvaljujući njima, u mogućnosti smo da poštujemo veoma kratke rokove izrade poverenih nam narudžbina, čak iako se radi o štampanju velikih serija. Prilikom odabira dizajna razglednice, možete pogledati našu ponudu na sajtu, i odabrati između mnogo dezena i motiva, ili koristiti svoje slike ili lično napravljen dizajn. Uz dobar dizajn razglednica koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Generalno, sve one imaju uopšten dizajn i idealna su solucija kada Vam nije neophodan unikatni model razglednice, koji zbog pripreme za štampu, zahteva više vremena za izradu. Dodatno, možemo da ih savijemo na pola, ili kovertiramo, ukoliko to želite. U okviru naše kompanije Vas čeka sjajan tim dobro obučenih i stručnih saradnika koji će Vam svojom efikasnošću pomoći prilikom realizacije Vaših ideja i obezbediti brzu i kvalitetnu izradu razglednica. Neka naša štamparija za razglednice učini ono što i one za Vas – pošalju jasnu poruku o o kvalitetu i ozbiljnosti kojom pristupate neverbalnoj komunikaciji s potrošačima i najbližima.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90