x
X

Sertifikati

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Suvi žig
  • 300 gr.karton
  • Digitalna štampa

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa sertifikata

Sertifikati se uglavnom izdaju polaznicima kurseva, škola, obuka, konferencija, prezentacija i sličnih manifestacija. Štampa sertifikata podrazumeva da oni na sebi mogu da imaju (suvi) žig, kao i personalizovane detalje svakog polaznika, što im daje na ekskluzivnosti i reprezentativnosti. Neverovatno je da je uobičajena pojava da se kvalitet sertifikata automatski, nesvesno, ali i svesno, vezuje za kvalitet organizatora koji ga izdaje i deli polaznicima. U našoj štampariji za sertifikate imamo poseban pristup u smislu kvaliteta štampe, ali i dizajna. Štampanje sertifikata vrši se na kartonu od 300 grama, tehnologijom digitalne štampe. Samostalno dizajnirani sertifikati pružiće snažniju ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Ako i dalje niste sigurni kako napraviti sertifikat, ideje koje su već predložene na sajtu možete da koristite kao polaznu tačku, a na raspolaganju su Vam i naši dizajneri koji Vam svojim sugestijama, kreativnoću i iskustvom mogu biti od velike pomoći. Cenu sertifikata najčešće definiše količina, ali je i kvalitet često presudan. Prilikom pripreme za štampu sertifikata s hologramskom zaštitom u vidu pečata ili memoranduma, koriste se zaštitne komponente visoke tehnologije koje je nemoguće kopirati. One uključuju mikrotekst, nanotekst, efekat pokreta ili 3D efekat, a po potrebi i kodirane tekstove i animaciju. Štampanje holograma je način da profesionalno prikažete svoj brend, kako biste zaštititili diplome ili sertifikate koje izdajete. Poruka koju šaljete je profesionalnost i ozbiljan pristup kojim se ostavlja utisak organizatora koji pre svega ceni kvalitet i dugotrajnost, ulažući tako u trajne vrednosti. Neka naša štamparija za sertifikate učini ono što i oni za Vaš posao – pošalje jasnu poruku o kreativnosti i jedinstvenosti, brižljivo odabranim detaljima koji svedoče u korist vašeg ulaganja u kvalitet i trajne vrednosti.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90