x
X

Suncobrani

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:
  • Impregnirano platno

    Platno koje se koristi prilikom izrade i štampe suncobrana specijalno je izrađeno za tu namenu. Materijal je impregniran – vodootporan poseduje UV zaštitu, kao i zaštitu od plesni i prašine (antistatik). Platno na kome štampamo suncobrane težine je 180-240 gr/m2. Digitalna štampa visoke rezolucije obezbeđuje kvalitetnu štampu u punom koloru. Najdugotrajnija i najpouzdanija konstrukcija je od visokokvalitetnog aluminijuma, koja je jednostavna za rukovanje, lako premeštanje i podešavanje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90