x
X

Tvrdo koričenje diplomskih radova

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Standardno koričenje
  • Lux koričenje
  • Koričenje u punom koloru

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tvrdo koričenje diplomskih radova

Tvrdo koričenje diplomskih radova u Beogradu u našoj štampariji može da bude urađeno različitim metodama: tvrdo koričenje standardno, tvrdo koričenje lux ili u punom koloru. Vaša lokacija nije presudna za brzinu i kvalitet usluge i isporuke. Tvrdo koričenje u Novom Sadu ili koričenje u Banjaluci ili, pak drugim delovima Beograda – je isto tvrdo koričenje - Dorćol, Vračar, Voždovac, Vidikovac, centar ili Novi Beograd...potpuno je svejedno, nama ste uvek dovoljno blizu da možemo da Vam isporučimo gotov proizvod na kućnu adresu. Ukoliko ste samostalno uradili dizajn korica i pripreme za štampu, dovoljno je da mejlom pošaljete svoje idejno rešenje i mi ćemo u najkraćem mogućem roku uraditi štampu i tvrdo koričenje diplomskog rada koji ste nam poslali ili fizički dostavili u naš All In One Copy Centar na Paliluli. Kvalitetna štampa je ono što će sačuvati originalni kvalitet i sjaj Vašeg rada a tvrdo ukoričene radove dostavljamo poštom na Vašu kućnu adresu, tako da je svejedno, kad je u pitanju tvrdo koričenje - Zemun, Podgorica, Sombor, Vršac, Kragujevac, ili okolina Beograda – Pančevo, Rakovica, Mladenovac, Kaluđerica...za nas su na istoj udaljenosti. Dovoljno je da mejlom pošaljete svoje idejno rešenje i mi ćemo u najkraćem mogućem roku uraditi štampu i tvrdo koričenje metalblind ili pak, obično. Zahvaljujući najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim izborom materijala, kao i vrstama štampe, nećete pogrešiti ukoliko nam prepustite da učestvujemo u finalnoj izradi korica. Jasno je da je od izuzetnog značaja imati dobar dizajn, odlično urađenu pripremu za štampu, i držati se visokog kvaliteta izrade, tim pre što Vaš diplomski rad treba da bude dugotrajan i dostupan Vama i ustanovi u kojoj ste ga radili, tako da bude sačuvan kao deo bibliotečke građe datog fakulteta. Tvrdo koričenje u Beogradu cenom se ne razlikuje od onog u, na primer, Subotici, Nišu ili bilo kom drugom gradu. Cena, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine papira, tehnika poveza, kao i samih materijala. Kada Vam roba stigne na adresu, poštarinu plaćate po preuzimanju, na licu mesta. Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija budite slobodni da nas kontaktirate, ili dođite kod nas. Naše ljubazno osoblje će Vas dočekati i potruditi se da Vam razreši sve eventualne dileme.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90