x
X

Tvrdo koričenje master radova

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Standardno koričenje
  • Lux koričenje
  • Koričenje u punom koloru

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tvrdo koričenje master radova

Tvrdo koričenje master radova može da bude urađeno različitim metodama: tvrdo koričenje standardno, tvrdo koričenje lux ili u punom koloru. Vaša lokacija nije presudna za brzinu i kvalitet usluge i isporuke. Tvrdo koričenje u Novom Sadu ili koričenje u Banjaluci ili, pak drugim delovima Beograda – je zapravo, isto tvrdo koričenje - Dorćol, Vračar, Voždovac, Vidikovac, centar, Novi Beograd...potpuno je svejedno. Ukoliko ste samostalno uradili dizajn korica i pripreme za štampu, dovoljno je da mejlom pošaljete svoje idejno rešenje i mi ćemo u najkraćem mogućem roku uraditi štampu i tvrdo koričenje master rada koji ste nam poslali ili fizički dostavili u naš All In One Copy Centar na Paliluli. Kvalitetna štampa je ono što će sačuvati originalni kvalitet i sjaj Vašeg rada a tvrdo ukoričene master radove dostavljamo poštom na Vašu kućnu adresu, tako da je svejedno, kad je u pitanju tvrdo koričenje - Sombor, Šabac, Zemun, Podgorica, Vršac, Valjevo, Kraljevo, Kragujevac...za nas su na istoj udaljenosti. Kako raspolažemo najsavremenijim digitalnim mašinama, postojanim bojama, velikim rasponom dimenzija, kao i velikim izborom oblika, nećete pogrešiti ukoliko nam poklonite svoje poverenje. U potpunosti nam je jasno koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade, tim pre što Vaš master rad treba da bude dugotrajan i dostupan Vama i ustanovi u kojoj ste ga radili, doživotno, i da bude pohranjen kao deo bibliotečke građe. Tvrdo koričenje u Beogradu cenom se ne razlikuje od onog u, na primer, Subotici, Nišu ili bilo kom drugom gradu. Cena, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine papira, tehnika poveza, kao i samih materijala. Kada Vam roba stigne na adresu, poštarinu plaćate po preuzimanju, na licu mesta.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90