x
X

Tvrdo koričenje lux

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Za luksuznije radove
  • Boja slova srebrna ili zlatna
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tvrdo koričenje lux

Tvrdo koričenje radova luksuznijeg tipa je jedan od najelegantnijih vidova koričenja u našem All In One Copy Centru u Beogradu. Ova vrsta koričenja je idealna za korisnike koji vode računa o prezentacionom aspektu tvrdog koričenja ili imaju mnogo listova za koričenje. Tvrdo koričenje radova luksuznijeg tipa se radi putem lepljenja knjižnog bloka za koricu. Naša moderno opremljena laboratorija nudi više mogućnosti kad je izbor boje korica u pitanju, a od boja za štampanje naslovnice nudimo zlatnu ili srebrnu. Vaša lokacija nije presudna za brzinu i kvalitet usluge i isporuke. Tvrdo koričenje u Novom Sadu ili koričenje u Banjaluci ili, pak drugim delovima Beograda – je isto tvrdo koričenje - Dorćol, Vračar, Voždovac, Vidikovac, centar ili Novi Beograd...potpuno je svejedno, nama ste uvek dovoljno blizu da možemo da Vam isporučimo gotov proizvod na kućnu adresu. Ukoliko ste samostalno uradili dizajn korica i pripreme za štampu, dovoljno je da mejlom pošaljete svoje idejno rešenje i mi ćemo u najkraćem mogućem roku uraditi štampu i tvrdo koričenje diplomskog ili master rada u luksuznoj opciji. Tvrdo lux koričenje diplomskih, master ili luksuzno koričenje doktorskih radova je opcija štampe i koričenja koja je vrlo prijemčiva i elegantna, ali je i pogodna za radove koji imaju savijene arhitektonske crteže i džepove. U potpunosti nam je jasno koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade, tim pre što Vaš doktorski, master ili diplomski rad treba da bude dugotrajan i dostupan Vama i ustanovi u kojoj ste ga radili, doživotno, i da bude pohranjen kao deo bibliotečke građe. Ukoliko Vam je potrebno koričenje već pripremljenog dizajna, ali nemate vremena da dođete do nas na Palilulu, pošaljite nam fajl ili opišite ideju, a mi ćemo poštom poslati završno tvrdo koričenje na Vašu adresu. Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija vezana za štampu, dizajn ili bilo šta drugo što Vam predstavlja nedoumicu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi smo tu da odgovorimo na svako Vaše pitanje ili zahtev.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90