x
X

Tvrdo koričenje standard

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Najisplativija i najbrža opcija
  • Teget plave ili crveno bordo korice
  • Digitalna štampa

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tvrdo koričenje standard

Ovo je model tvrdog koričenja koji se najviše koristi za diplomske i master radove. Ova vrsta koričenja je ekonomski najisplativija opcija a istovremeno je i najbrža jer nema lepljenja tvrdih korica. U ponudi imamo teget plave ili bordo crvene korice na kojima vršimo štampu u potpunosti po vašem izboru, u punom koloru, belom ili cmyk zlatnom bojom. Između dve korice se ubacuje vas knjižni blok koji se pod pritiskom utiskuje u materjal praveći ga tako jednom celinom. Za kompletno koričenje ovog tipa nam treba maksimalno 30 minuta, zbog čega je ovo brzo tvrdo koričenje u Beogradu, koje će, osim po brzini, biti najkonkurentnije i po ceni. Vaša lokacija nije presudna za brzinu i kvalitet usluge i isporuke. Tvrdo koričenje u Novom Sadu ili koričenje u Banjaluci ili, pak drugim delovima Beograda – je zapravo, isto tvrdo koričenje - Dorćol, Vračar, Voždovac, Vidikovac, centar, Novi Beograd...potpuno je svejedno. Ukoliko ste samostalno uradili dizajn korica i pripreme za štampu, dovoljno je da mejlom pošaljete svoje idejno rešenje i mi ćemo u najkraćem mogućem roku uraditi štampu i tvrdo koričenje metalblind ili obično. Ukoliko Vam je potrebno koričenje već pripremljenog dizajna, ali nemate vremena da dođete do nas na Palilulu, pošaljite nam fajl ili opišite ideju, a mi ćemo poštom poslati završno tvrdo koričenje na Vašu adresu. Poštarinu plaćate pri preuzimanju robe. Kod izrade korica izbor boja za je neograničen, a naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite ili donesete gotovo grafičko rešenje. Naš obučeni tim dizajnera Vam može pomoći i oko same ideje ukoliko niste do kraja sigurni kako na najbolji način da predstavite delo koje štampate, svojim idejama, sugestijama i kreativnošću.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90