x
X

Umnožavanje CD diskova

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • 700 mb
  • Automatsko narezivanje
  • Omot po želji

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Umnožavanje CD diskova

Narezivanje CD u Beogradu u našem All In One Copy Centru vršimo izuzetno kvalitetnom tehnologijom, tako da smo u prilici da izradimo CD sadržaje za koje možemo da garantujemo da će biti vrhunskog kvaliteta, toliko da kopiju nećete moći da razlikujete od originala. Narezivanje ili umnožavanje diskova radimo u dve metode: automatskim narezivanjem ili fabričkim izlivanjem diskova. Metodu kojom ćemo izvršiti narezivanje diskova određujemo u zavisnosti od količine narudžbe. Možemo narezati i umnožiti sve CD diskove od 700 MB podataka. Narezivanje blu ray diskova, kao i svih ostalih, vršimo povoljno, izuzetno brzo i kvalitetno. Naša laboratorija opremljena je mašinama najnovije generacije, i samim tim, omogućava nam realizaciju umnožavanja diskova izuzetno brzo i kvalitetno, što je garancija da će Vaši digitalno štampani ili rezani proizvodi ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Radni kapaciteti su nam takvi da u toku samo jednog dana možemo da isporučimo do 2000 digitalnih nosača podataka, što nas čini vrlo konkurentnima. Narezivanje na CD posebno je značajno ukoliko su u pitanju konferencije, sajmovi ili prezentacije kompanija različitog tipa, gde se umnožavanje CD-a ili umnožavanje DVD-ja mora obaviti u presudno kratkom roku, zbog toga što se konačan broj učesnika često ne zna do poslednjeg časa. Zbog toga što to razumemo, a i mnogih drugih razloga, od kojih je najznačajniji upravo kvalitet, budite slobodni da se obratite nama i sigurno nećete pogrešiti. Pogledajte cenovnik štampanja na CD-u ili DVD-ju, koji se nalazi na našoj internet stranici, a za podrobnije informacije u vezi sa specifičnošću Vaših zahteva kontaktirajte nas telefonom ili putem upita koji se nalazi na sajtu. Kvalitet štampanja na diskovima, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, ali i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj štampariji. Nakon narezivanja na CD možemo da Vam napravimo omot za CD ili DVD, zatim, kartonsku kutijicu za CD ili DVD s kompletno Vašom idejom za štampu, ili pak, plastičnu kutijicu sa štampanim omotom za DVD ili CD i direktnom štampom na disku, kako biste dobili završen kompletan proizvod. Kod procedure narezivanja CD cena se formira u odnosu na kvalitet štampe, ako se stavlja i direknta štampa za diskove, i u odnosu na količinu. Cene umnožavanja CD-a nalaze se vidno istaknute na našem sajtu, tako da možete da proverite na licu mesta šta se najbolje uklapa u Vašu finansijsku konstrukciju. Ukoliko uporedite cene narezivanja na CD ili DVD s bilo kojom konkurentnom kompanijom, videćete da zbog kvaliteta, brzine umnožavanja CD-ova, pa do finalne isporuke proizvoda, nama uvek možete da poklonite svoje poverenje.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90