x
X

Uramljivanje postera

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Preko 20 tipova lajsni
  • Sa ili bez paspartua
  • Standardno,refleksno ili antirefleksno staklo

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Uramljivanje postera

Uramljivanje postera posebno je popularno prilikom uređenja ugostiteljskih objekata, koji svojim prisustvom na zidovima često tematski određuju dati lokal i daju mu originalnu notu i atmosferu. Takođe se koristi i u modernim galerijama i izložbenim prostorima svih vrsta. Zbog svoje popularnosti i vraćanja na velika vrata, sve češće dobijamo zahteve klijenata za uramljivanjem postera čak i u kućnim uslovima. Postere možemo uramiti bilo kojom lajsnu iz velike palete lajsni kojom naša ponuda može da se pohvali. U našem All In One Copy Centru u Beogradu možete da birate odgovarajuću od preko dvadeset tipova lajsni u preko dvadeset boja i nijansi, tako da možete da odaberete one koje najviše odgovaraju Vašim potrebama i koje najbolje upotpunjuju Vaš prostor i daju mu baš onaj pečat koji ste želeli da postignete. Kao što je to slučaj i sa drugim grafičkim prikazima, posterima možemo dodati i paspartu (ovde je izbor izuzetan – nudimo preko 40 boja i nijansi), ili ih možete, ako za njim nemate potrebe, uramljivati i bez paspartua. Eventualno, ukoliko se odlučite da ne donosite već gotove postere, već ih i štampate kod nas, oko postera možemo ostaviti oivičen beli prostor samog papira na kome se štampa, a koji će imati ulogu paspartua, i odovojiti samu kompoziciju od rama. Kada se posteri uramljuju bez dodatnog paspartua, mogu se staviti i pod antirefleks staklo, dok se oni koji već imaju paspartu, po pravilu, uramljuju standardnim, refleksnim staklom debljine 2 mm. Poleđina uramljenog postera je tvrda lepenka (tvrdi karton) debljine 2mm ili 3 mm, u zavisnosti od dimenzija postera i njegove očuvanosti. Standardno, postere uramljujemo tako da se oni ne mogu vaditi i menjati (osim u uramljivačkoj radionici) ali ukoliko postoji specifičan zahtev klijenta, postere uramljujemo i tako da korisnik na jednostavan način može sam da izvadi postojeći poster i zameni ga drugim.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90