x
X

Zahvalnice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 300 gr. karton
  • Tri standardne veličine
  • Visok kvalitet i sjaj

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: http://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Zahvalnice

U našem All In One Copy Centru dizajn, priprema za štampu, i samo štampanje zahvalnica nije mukotrpan, spor i skup proces, jer imamo sve uslove da, uz izuzetan kvalitet, stvorimo gotov proizvod po Vašoj meri, u rekordnom roku i po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Zahvalnice pokrivaju najšire namene – one mogu biti lep gest namenjen Vašim klijentima nakon uspešno sklopljenog posla, poput zahvalnica i priznanja, ali i posebna vrsta pažnje kojom želite da uveličate posebne događaje svojih prijatelja i porodice – kako bi im ostala uspomena na Vas (rođendanske zahvalnice, zahvalnice za venčanje, zahvalnica za goste ili za prijateljstvo). Štampamo ih na kartonu od 300 grama, a možemo ih saviti po želji kao i personalizovati detalje koji se nalaze unutar nje. Veličina je obično standardna (115x170mm, 148x105 mm ili 150×200 mm), u kompletu sa odgovarajućim kovertama po želji, koje u našoj štampariji u Beogradu takođe mogu biti personalizovane. Naš obučeni tim dizajnera Vam može pomoći i oko same ideje ukoliko niste do kraja sigurni koji je krajnji efekat koji želite da postignete. Mi razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu zahvalnica, i izradi zahvalnica prilazimo s posebnom pažnjom, kao i svim drugim proizvodima u našem asortimanu. Ukoliko imate poverenja da se prepustite iskustvu, profesionalnosti i kreativnosti naših dizajnera, nećete pogrešiti. Neke od njihovih ideja za zahvalnice za svadbe ili neke druge, nešto što je za Vas vrlo posebno i lično, će Vas verovatno oduševiti. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, sliku, motiv, stil natpisa, kao i font. Za sve dodatne informacije ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate. Cena štampanja zahvalnica, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i samih materijala. Kvalitetna štampa je ono što će sačuvati njihov originalni kvalitet i sjaj. Neka naša štamparija za zahvalnice učini ono što i one za Vaš imidž – pomognu da izgradite ime pažljivog i profesionalnog poslovnog saradnika i privatno, osobe čija će se pažnja duboko urezati u sećanje dragih ljudi kao brižna i pažljiva.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90