x
X

3d magneti

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

3D magneti

Razvijanje tržišta, tehnologije i novih metoda za irzadu je učinilo da ponuda magneta poraste i da bude znatno kreativnija i raznovrsnija nego što je to bila pre samo nekoliko godina. Upravo zbog toga smo uvrstili u našu ponudu izradu, po zahtevu, 3D magneta koji će na nov, drugačiji i ličniji način da prikažu vrednosti vašeg brenda, ali i specifičnosti. Magnete u ovakvom izvođenju izrađujemo od različitih materijala, a u najvećoj meri od drveta, gde 3D efekat i ima najveći izraz. Magneti mogu biti različitih oblika sa samim magnetom, najčešće u obliku kruga, koji drži sam magnet i čini ga stabilnim. Magneti se izrađuju od delova drveta koji sečemo na najsavremenijem laseru i dodatno obrađujemo, dok se sama štampa vrši na najstabilnijim i najmodernijim UV mašinama koje vrše štampu diretknom UV štampom. Svaki korak zajedno čini da vaš 3D magnet bude vizuelno bogat i postojan.

  • Medijapan 3mm

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90