x
X

3D reklame od alubonda

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Jednostrane ili obostrane
  • Neonsko ili led osvetljenje
  • Montaža po želji

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

3D reklame od alubonda

Izrada 3d svetlećih reklama od alubonda učiniće Vaš objekat ili izložbeni prostor veoma atraktivnim i privući će pažnju Vaših korisnika i/ili klijenata. Sama podloga reklame je napravljena od alubonda, što povećava njenu primenjivost u različitim vidovima reklamiranja, jer legura alubonda ima takve karakteristike da omogućava savijanje i prosecanje. Boja alubonda u našoj ponudi može biti siva, miš siva i crna. Izrada svetlećih 3d reklama u našem All In One Copy Centru u Beogradu je brza, efikasna i uvek po Vašoj meri. Kad je reč o osvetljenju, nudimo opciju neonskog ili led osvetljenja, u zavisnosti od same dimenzije reklame. Vrste 3d reklame od alubonda koje nudimo su jednostrane i obostrane. Takođe, imamo mogućnost poručivanja reklame bez montaže, ali nama uvek možete da se obratite ako želite montažu do 2m ili do 4m visine, jer ćemo rado obaviti taj posao za Vas. Ukoliko niste sasvim sigurni koji je finalni izgled Vaše reklame, program za pravljenje Vašeg proizvoda se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Samostalno dizajnirani proizvodi pružiće snažniju ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Pravljenje proizvoda online je originalan način da svojoj reklamnoj poruci dodate autentičnu, ličnu poruku. Aplikacije od pleksiglasa koje kombinujemo s različitim vrstama osvetljenja daće ono što Vam je potrebno da se Vaša reklama pojavi u svom sjaju i tako pomogne izgradnji imidža luksuza koji ćete steći kod Vaših klijenata. Neka naša štamparija za 3d reklame učini ono što i one za Vas – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet i uvek budete prepoznatljivi i originalni.

  • Alu bond

  • Alu profili

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90