x
X

3D reklame od stirodura

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Tvrdi stirodur
  • Oblik po želji
  • Otporne na sve spoljašnje faktore

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

3D reklamne od stirodura

Vaše postojanje u svetu biznisa značajno može da poboljša reklama. Način na koji ćete se reklamirati zavisiće od vrste poslovanja Vašeg preduzeća, preferencija na tržištu, segmenta tržišta, ali i demografske strukture onih kojima se obraćate. Stirodur reklame najčešće obeležavaju Vaše prostorije, spolja ili iznutra, a vrlo su korisne na različitim izložbenim manifestacijama poput sajmova, izložbi ili galerija. Ove 3d reklame se rade od tvrdog stirodura debljine od 10 do 40mm, i mogu se seći u obliku koji Vam najviše odgovara. Najčešće je u pitanju izrada 3d reklama koje predstavljaju ime organizacije ili događaja, ispisana slovima u fontu logotipa same firme. Međutim, zbog materijala i mašina na kojima se izrađuju, nije moguće praviti isuviše sitne delove. Nakon rezanja, elementi se farbaju u pastelne fasadne boje, koje su otporne na sve atmosferske uslove, pa su pogodne za spoljašnje obeležavanje objakata, kao i unutrašnje. Takođe, moguće je vršiti montažu na terenu. Zaposleni u All In One Copy Centru u Beogradu su obučeni da svim klijentima pomognu oko završnih detalja, npr. izbor boja, sečenje po konturama, kako ih obeležavati za sečenje i sve što ide Vama u prilog, jer je kod nas zadovoljstvo klijenata najznačajnije. Izrada reklama od stirodura najčešće ne zahteva posebno dizajniranje, ukoliko se radi samo o Vašem logotipu, jer izrada 3d slova u Beogradu, u našoj laboratoriji, je veoma laka, kada nam dostavite svoj logotip i imate jasnu ideju onoga šta želite. Ukoliko nemate do kraja jasnu ideju o finalnom izgedu 3d slova, naši profesionalni dizajneri će Vam pomoći u izboru.Mi ćemo dizajnerski formulisati ideju u grafički i marketinški opravdan predložak, koji ćemo, nakon Vaše verifikacije, realizovati u štampani proizvod, najvišeg kvaliteta, u adekvatno brzom roku. Slova mogu da se izrađuju u veličini od 100mm, 200mm, 300mm i 500mm, a debljine 20, 30 i 40mm. Nakon izrade, ove stiropor reklame dobijate tako da su slova odvojena, ili u šablonu, s duplofan trakom sa zadnje strane koja omogućava lako prijanjanje za porvšinu na koju se postavlja.

  • Stirodur

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90