x
X

AB sendvic table

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Izuzetan kvalitet
  • Brzi rok isporuke
  • Povoljna cena

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

AB sendvič table

AB sendvič table su reklamne table koje obično stoje ispred objekta koji reklamiraju. Često se nalazi ispred restorana koji su u pasažima, s dnevnom ponudom menija, ali i ispred svih drugih objekata namenjenih, prvenstveno, maloprodaji. S obe strane A table stavlja se poster koji se vidi s obe strane i lako je zamenjiv. Štampanje tih postera vršimo na 80-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Postere možemo štampati i na foliji koja je otporna na atmosferske prilike u Beogradu u našem All In One Copy Centru, tako da A table, reklamne izrađujemo po konkurentnim cenama. Ove reklamne table zovu se i table sa nogicama. Kod A tabli cena je prilagođena vrsti materijala na kom se štampa, kao i veličini same table. Nakon štampanja postera, vršimo savijanje i sečenje, ukoliko je to klijentu potrebno. Izrada postera i plakata, vrši se, pre svega, u promotivne svrhe, međutim, njihova proizvodnja popularna je i kad je reč o ostalim događajima kao što su svadbe, promocije, konferencije razni događaji i akcije. Poster za konferenciju ili poster za A table mora da ima savršen sklad kompozicije, boja i grafičkog dizajna, kako bi zbog svog formata bio dovoljno upečatljiv i preneo jasnu poruku, a s druge strane, da ne bude agresivan u smislu preteranih i jakih boja, jer se najčešće štampaju u punom koloru. Zbog toga je izuzetno važno kome poklanjate svoje poverenje, a na nas uvek možete računati. Od malobrojnih štamparija koje rade nedeljom, ovo je sigurno jedna od retkih štamparija u centru Beograda u kojoj ovakvu vrstu usluge možete dobiti vrlo povoljno i u rekordnom roku, bez obzira na to koji je dan u nedelji i da li je praznik ili ne. Kad je u pitanju ovakva usluga, cena je ono što nas izdvaja iz mnogobrojne konkurencije, a želimo da se i sami uverite u to. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte preko kontakt podataka koji su jasno vidljivi na našem sajtu.

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90