x
X

ABH sendvic table sa zaglavljem

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Zaglavlje
  • Obostrano odštampan poster
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

ABH sendvič table sa zaglavljem

ABH sendvič table se razlikuju od A tabli po tome što imaju deo zaglavlja koje se koristi za još jedan deo dodatne reklame, ukoliko postoji potreba da se neka akcija naglasi i napravi uočljivijom. Sendvič table sa zaglavljem takođe sadrže obostrano odštampan poster na obe strane table, koji se vidi s obe strane i lako je zamenjiv. Štampanje tih postera vršimo na 80-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Postere možemo štampati i na foliji koja je otporna na atmosferske prilike u Beogradu u našem All In One Copy Centru. Ako želite da samostalno dizajnirate sadržaj samog postera, u našoj štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font centralnog teksta. Uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Program za pravljenje Vašeg proizvoda se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Samostalno dizajnirani posteri pružiće snažniju ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Pravljenje postera online je originalan način da svojoj reklamnoj poruci dodate autentičnu, ličnu poruku. Takođe, naša preporuka klijentu da se uvek odluči, osim u retkim specifičnim prilikama, za opciju štampanja u boji; to ne savetujemo jedino ukoliko to ne bi imalo nikakav specijalan efekat. Ovo je sigurno jedna od retkih štamparija u centru Beograda u kojoj ovakvu vrstu usluge možete dobiti vrlo povoljno i u rekordnom roku, bez obzira na to koji je dan u nedelji i da li je praznik ili ne. Kad je u pitanju izrada ABH tabli cena je ono što nas izdvaja iz mnogobrojne konkurencije, a želimo da se i sami uverite u to, pozivom, dolaskom, ili posetom našeg sajta koji je vrlo pregledan.

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90