x
X

Adresne nalepnice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • PVC folija
  • Nudimo ravno, konturno i minijaturno sečenje
  • Rolne su širine 500mm i dužine 700mm

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Adresne nalepnice

Adresne nalepnice namenjene su za štampanje adresa, koje se najčešće lepe na koverte ili kataloge koji se šalju, ali se, po potrebi, stavljaju i na personalizovane flajere. All In One Copy Centar je pripremljen za sve veću potražnju za adresnim nalepnicama, i svakodnevno izlazi u susret potrebama sve većeg broja klijenata, koji shvataju da je jedan detalj, poput adresiranja klijenta ili korisnika nalepnicom, umesto ručno napisanom adresom, značajan za svest korisnika koji lako shvata da je u pitanju kompanija koja svoje klijente tretira s posebnim poštovanjem, ulažući u svoj imidž. Osnovno pravilo svake profesionalne međukorporacijske komunikacije podrazumeva originalan, jasan i profesionalno urađen detalj poput adresnih nalepnica, koji će Vas izdvojiti od mnogobrojne konkurencije i stvoriti drugačiji odnos s klijentima. Organizacija poslovanja All In One Copy Centra u Beogradu je takva da podrazumeva visoku efikasnost, tako da Vaše personalizovane adresne nalepnice možete dobiti spremne za korištenje u rekordnom roku. Štampanje nalepnica vrši se u rolnama ili tabacima, širine 500mm i dužine 700mm. Štampaju se na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu). Ta vodootporna folija može da bude bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, peskirna, zlatna, srebrna, muflon, reflektujuća ili takozvana one way vision. Kad je reč o sečenju, nudimo ravno, konturno i minijaturno sečenje, ili ne moramo da ih sečemo, ukoliko je to Vaš izbor. Zaposleni u našoj štampariji su obučeni da svim klijentima pomognu oko završnih detalja, npr. koliko nalepnica staviti na tabak, kako ih obeležavati za naknadno sečenje, ricovanje i sve ostalo, što odgovara Vašim potrebama, jer je zadovoljstvo klijenata nama uvek na prvom mestu. Neka naša štamparija za adresne nalepnice učini ono što i one za Vaš imidž – pomognu da izgradite ime pažljivog i profesionalnog poslovnog saradnika, koji vodi računa o detaljima.

  • Bela mat folija

  • Bela sjajna folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90