x
X

Svetleći alu ramovi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Klik ramovi
  • Led osvetljenje
  • Brza i laka zamena postera

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Svetleći alu ramovi

Svetleći klik ramovi su, takođe, aluminijumski ramovi koji imaju led osvetljenje diodama unutar rama, koje po potrebi, mogu da se uključe. Svetleći ramovi se, za razliku od ostalih aluminijumskih ramova bez osvetljenja, mnogo lakše uočavaju i skreću pažnju na poruku koja je namenjena potrošaču ili klijentu, stvarajući utisak iluzije, pogotovu noću. Ovakvi ramovi će Vašim klijentima poslati poruku da Vam je izuzetno važno kako Vas percipiraju, ali i da ste spremni da dodatno ulažete u kvalitet marketinške prezentacije svoje kompanije, proizvoda i usluga. Klik ramovi za slike i postere se lako montiraju i omogućavaju brzu i laku zamenu postera po potrebi. Štampanje postera za alu ram vršimo na 80-gramskom ili 150-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Postere koji se postavljaju u aluminijumske ramove za slike možemo štampati i na foliji koja je otporna na sve atmosferske prilike. U našem All In One Copy Centru u Beogradu veliku pažnju poklanjamo samoj pripremi za štampu sadržaja koji Vas promovišu. S nama možete uvek da računate na kvalitet i vrlo konkurentnu cenu.Poster koji se stavlja u klik ramove treba da ima savršen sklad kompozicije, boja i grafičkog dizajna, kako bi zbog svog formata bio dovoljno upečatljiv i preneo jasnu poruku, a s druge strane, da ne bude agresivan u smislu preteranih detalja, koji bi samo odbili klijente, pa treba biti izuzetno pažljiv u pronalaženju prave mere u grafičkom i dizajnerskom izrazu. Zbog toga je izuzetno važno kome poklanjate svoje poverenje, a na nas se uvek možete osloniti. Ukoliko želite da samostalno dizajnirate sadržaj samog postera, u našoj štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font samog teksta, jer shvatamo koliko je važan dizajnerski deo ovakve reklamne poruke.Program za pravljenje postera i slika se nalazi na našem sajtu i nudi Vam pregršt dizajnerski već urađenih uredaka, ali možete dodati i sopstvene motive. Samostalno dizajnirani posteri preneće jasniju poruku Vašem krajnjem korisniku, što samo može da ide u prilog Vašem poslovanju. Od dodatnih usluga nudimo savijanje i sečenje.

  • Aluminijumski ram

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90