x
X

Aluminijumski klik ram 32mm sa ostrim ivicama

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Ivice debljine 32mm
  • Klik ram
  • Visok kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Aluminijumski klik ram 32mm sa ostrim ivicama

Aluminijumski klik ramovi debljine 32mm su ramovi koji se kače na zidove i omogućavaju laku izmenu postera, slika i promocija. Štampanje postera vršimo na 80-gramskom ili 150-gramskom papiru, u dimenzijama 500mm x 700mm. Postere koji se postavljaju u aluminijumske ramove za slike možemo štampati i na foliji koja je otporna na atmosferske prilike u našem All In One Copy Centru u Beogradu. Poster koji se stavlja u klik ramove treba da ima savršen sklad kompozicije, boja i grafičkog dizajna, kako bi zbog svog formata bio dovoljno upečatljiv i preneo jasnu poruku, a s druge strane, da ne bude agresivan u smislu preteranih i jakih boja, jer se najčešće štampaju u punom koloru. Zbog toga je izuzetno važno kome poklanjate svoje poverenje, a na nas uvek možete računati. Ako želite da samostalno dizajnirate sadržaj samog postera, u našoj štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font samog teksta, jer shvatamo koliko je važan dizajnerski deo ovakve reklamne poruke. Program za pravljenje postera i slika se nalazi na našem sajtu i nudi Vam pregršt dizajnerski već urađenih uredaka, ali možete dodati i sopstvene motive. Samostalno dizajnirani posteri preneće jasniju poruku Vašem krajnjem korisniku, što samo može da ide u prilog Vašem poslovanju. Od dodatnih usluga nudimo savijanje i sečenje. Montaža samog rama moguća je i horizontalno i vertikalno u odnosu na lajsnu, a cela konstrukcija se vrlo lako montira, što je značajno upravo zbog promene postera. Oni takođe mogu da dođu u kompletu s folijom, ukoliko imate potrebu da ih stavite na neki spoljašnji zid, kako bi bio zaštićen od svih vremenskih uslova. Ovo je najčešće zastupljen vid postavljanja postera i često se, osim u maloprodaji, koristi u savremenim galerijama ili na naučnim konferencijama.

  • Aluminijumski ram

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90