x
X

Bedževi sa magnetom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • U tri dimenzije
  • Pun kolor
  • Sa magnetom

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Bedževi sa magnetom

Naša štamparija, osim standardnih, nudi i veliki izbor bedževa s magnetom. Izrađujemo ih po želji klijenata ili samostalno, koristeći znanje i kreativnost naših profesionalnih dizajnera. Specijalizovane, na zahtev kupca, izrađujemo u tri postojeće dimenzije: prečnika 26, 36 i 55 mm. Izrada bedževa s magnetom prvenstveno je interesantna zbog toga što njihovim stavljanjem ne oštećujete tkaninu ili pozadinu na koji se postavljaju. Kao i ostali, koriste se, pre svega, u promotivne svrhe, međutim, njihova proizvodnja popularna je i kad je reč o ostalim događajima kao što su svadbe, promocije, razni događaji i akcije. Najpopularniji u poslednje vreme su bedževi s magnetom za venčanja, za momačke i devojačke večeri i slično, međutim, ni malo ne zaostaju oni namenjeni poslovnim korisnicima i standardni - s nazivima kompanija. Izrađuju se u Beogradu u našem poslovnom prostoru. Štampanje bedževa s magnetom vrši se na najboljim materijalima, najsavremenijom opremom za štampu. Nudimo najraznovrsniji asortiman predloga u Beogradu, ali i šire. Svaki bedž koji se izrađuje u našoj štampariji rađen je s posebnom pažnjom. Ukoliko nemate jasnu ideju kakve bedževe s magnetom za specijalne namene želite da kreirate, tu je tim naših inspirativnih dizajnera koji će Vam pomoći da svoju ideju do kraja realizujete uz njihove sugestije. Štampanje bedževa s magnetom za specijalne prilike je originalna ideja kojom možete upriličiti neki skup, događaj ili venčanje. Naša štamparija nudi neverovatan izbor boja, materijala i vizuelnih rešenja. Potrudićemo se da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost; kvalitetno, povoljno i u najbržem mogućem roku. Ukoliko želite nešto originalno za događaj koji je Vama lično značajan i koji treba da sadrži originalne, ali prepoznatljive detalje, na pravom ste mestu. Cena bedževa s magnetom je nešto skuplja od cene za standardne, ali to što Vam neće oštetiti omiljenu haljinu ili odelo je neprocenjivo. Ona zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i materijala. Svi se plastificiraju najkvalitetnijom folijom.

  • Bedž

    Metalna poleđina, opcija kopča ili magnet, napred pun kolor sa plastifikacijom

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90