x
X

Bedževi u oblicima

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Bedževi u oblicima

Jedan od najpopularnijih proivzvoda koji je pogodan za svaku priliku i događaj. Bedževi su dopadljiv i kreativan proizvod koji dozvoljava da prikažete svoju apsolutnu kreativnost. Jedna od specifičnih pogodnosti bedževa jeste to što mogu biti apsolutno po vašem zahtevu, želji i dizajnu. Bedževi u oblicima odskaču u potpunosti od svih standardnih dimenzija i oblika, tako da sve fizičke specifikacije u potpunosti zavise od brenda samog klijenta i namene samog bedža. Štampanje bedževa vrši se na najboljim materijalima, najsavremenijom opremom za štampu. Naša štamparija nudi najraznovrsniju ponudu u Beogradu, ali i šire. Svaki bedž koji se izrađuje u našoj štampariji rađen je s posebnom pažnjom. Ukoliko želite nešto originalno za događaj koji je Vama lično značajan i koji treba da sadrži originalne, ali prepoznatljive detalje, kao što su specijalno dizajnirani bedževi, na pravom ste mestu. Cena bedževa, naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine, kao i materijala. Svi bedževi se plastificiraju najkvalitetnijom folijom.

  • Pleksiglas beli

  • Drvo

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90