x
X

Carbon & mat autografika

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Različite boje i reljefi
  • Lepljenje po želji
  • Otporna na sve atmosferske prilike

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Carbon & mat autografika

Carbon jet mat grafika se oblepljuje oko dela ili celog automobila, a u našoj ponudi naći ćete različite boje kao i reljefe koji se mogu aplicirati. Od dodatnih usluga, nudimo Vam lepljenje, iako možete preuzeti grafiku za auto i lepiti je na vozilo samostalno. Autografika, osim svoje funkcije brendiranja ima odličnu osobinu da je otporna na sve atmosferske prilike, jer se koristi specijalna, rastegljiva folija koja se vrlo lako lepi i prijanja na površine koje su neravne, u zavisnosti od dizajna samog automobila i efekta koji želite da postignete, ukoliko se radi o reljefima. Nalepnice za kola su sistem reklamiranja koji je vrlo efikasan, i pogotovu su značajne za kompanije čija su vozila stalno u pokretu ili koji su već u autoindustriji i time se prvenstveno i bave. Auto folije u našoj ponudi su rađene tako da se ne mogu oštetiti osim mehanički, jer su, osim na vlagu, otporne i na sunce, tako da natpisi za automobile neće izbledeti usled konstantne izloženosti UV zračenju. Kod nas u All In One Copy Centru u Beogradu nalaze se oblici i dimenzije namenjene različitim vrstama automobila, a možemo Vam ih dostaviti i u sitnijim delovima zbog lakšeg lepljenja na površinu automobila. Imajući u vidu da je sečenje folije po dimenzijama automobila, i oblicima koji moraju savršeno da prate njegovu liniju, taj deo posla smo tako, skratili. Naši dizajneri će Vam rado pomoći pri izboru idealne nalepnice za kola, i uraditi pripremu za štampu. Klijentima volimo da napomenemo da folije za automobile prijanjaju i na neravnu podlogu, tako da automobile moraju prethodno da očiste i otklone eventualna oštećenja limarije i staklenih površina, jer će folija pratiti liniju krivine, kako bismo finalnu realizaciju učinili besprekornom. Kod nalepnica za automobile cena zavisi od pripreme za štampu, materijala i dimenzija, a naplaćuje se po kvadratnom metru. Štampa na automobilima će u svakom slučaju uspeti da postigne marketinški input koji će ste zamislili i predstaviće Vas u pravom svetlu.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90