x
X

Cast autografika

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Posebna, rastegljiva folija
  • Različiti oblici i dimenzije
  • Otporna na sve atmosferske pojave

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Cast autografika

Cast autografika je posebna folija koja je rastegljiva i trpi posebne atomsferske uticaje bez ikakvog traga na materijal. Cast grafika se štampa kompletno po dizajnu i specifikacijama Vašeg automobila ili bilo kog drugog vozila, bez obzira na to da li je putničko ili teretno. Nudimo Vam i usluge lepljenja, iako možete to i sami da uradite ako ste vični. Autografika ove vrste je izuzetno otporna na sve atmosferske pojave, jer se koristi specijalna, rastegljiva folija koja se vrlo lako lepi i prijanja na površine koje se krive i koje su, neravne, više ili manje, u zavisnosti same površine na koju se lepi. Nalepnice za kola su sistem reklamiranja koji je vrlo efektan, i veoma su zgodne za preduzeća koja imaju mnogo terenskih vozila koja se često nalaze na mestima gde mnogo potencijalnih korisnika može da ih vidi. Auto folije koje nudimo mogu biti oštećene samo mehanički, jer su otporne na sunčevo zračenje, pa natpisi za automobile neće izbledeti usled konstantne izloženosti UV zračenju. U našoj ponudi nalaze se oblici i dimenzije namenjene različitim vrstama automobila, a možemo Vam ih dostaviti i u sitnijim delovima zbog lakšeg lepljenja na njihovu površinu. Sečenje folije po tačnim dimenzijama automobila je zahtevan posao, i zato smo mi unapred napravili oblike za većinu automobila koji su prisutni na našem tržištu, skrativši klijentima tako vreme čekanja na finalni proizvod. Kod nas u All In One Copy Centru u Beogradu, sve je orijentisano na kvalitet i brzinu isporuke. Profesionalni dizajneri naše kuće će Vam rado pomoći pri izboru idealne nalepnice za kola, bez obzira na eventualnu zahtevnost same pripreme za štampu. Klijentima često napominjemo da folije za automobile prijanjaju i na neravnu podlogu, tako da automobile moraju prethodno da očiste i otklone eventualna ulubljenja, jer će folija pratiti liniju krivine, kako bismo finalnu realizaciju učinili besprekornom. Kod nalepnica za automobile cena zavisi od pripreme za štampu, materijala i dimenzija, a možete je imati odmah ako koristite kalkulator proizvoda na našoj internet stranici. Štampa na automobilima će u svakom slučaju uspeti da postigne marketinški efekat koji će predstavljati Vaš način obraćanja svojim korisnicima.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90