x
X

Cut folija autografika

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Sečenje u željenom natpisu ili obliku
  • Lepljenje po želji
  • Otporna na sve spoljne faktore

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Cut folija autografika

Cut folija je suštinski, folija za auto, koja se seče u željenom natpisu ili obliku i potom lepi na limariju ili staklo automobila. Ova opcija cut folije se obično koristi samo za nazive, imena, konturne grafike i najčešće su jednobojne. Vrsta štampe koju nudimo za Cut folije podrazumeva širinu folije od 600mm i visinu 200mm. Od dodatnih usluga, nudimo Vam lepljenje, mada možete preuzeti grafiku za auto i lepiti je na vozilo samostalno. Ono što je kod autografike najznačajnije je upravo njena otpornost na sve atmosferske prilike, jer se koristi specijalna, rastegljiva folija koja se vrlo lako lepi i prijanja na površine koje se krive i koje su, neravne, više ili manje, u zavisnosti od dizajna samog automobila. Nalepnice za kola su reativno nov sistem brendiranja, i pogotovu su značajne za kompanije čija su vozila stalno na terenu, tj. u pokretu. Sve autofolije u našoj ponudi su rađene tako da se mogu oštetiti samo mehanički, jer su, osim na vlagu, otporne i na sunce, tako da natpisi za automobile neće izbledeti vremenom. Kod nas postoji već mnogo urađenih modela za razne tipove automobila. Imajući u vidu da je sečenje folije po dimenzijama automobila, i oblicima koji moraju savršeno da prate njegovu liniju, taj deo posla smo tako, skratili. Kod nas u All In One Copy Centru u Beogradu, sve je podređeno klijentima i brzini realizacije onog što naši klijenti potražuju. Na našoj internet stranici uvek lako možete da odaberete neke već odrađene dizajnerske predloge, koje lako možete modifikovati i prilagoditi svojim potrebama. Naš ceo dizajnerski tim profesionalaca pomoći će Vam u izboru savršene nalepnice za kola, bez obzira na njenu veličinu ili kompleksnosti grafičkog sadržaja. S klijentima radimo i savetodavnu praksu u smislu da ih upozoravamo da folije za automobile prijanjaju i na neravnu podlogu, tako da automobile moraju prethodno da očiste i otklone eventualna ulubljenja, jer će folija pratiti liniju krivine. Kod nalepnica za automobile cena je vidljiva već na našem sajtu, a zavisi od štampe, materijala i dimenzija, jer se naplaćuje po kvadratnom metru. Štampa na automobilima će u svakom slučaju uspeti da postigne marketinški efekat koji će predstavljati deo Vašeg vizuelnog identiteta.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90